Slankepiller i kombination med korrekt kost

Mange som ønsker at tabe sig vælger den lette løsning, og anskaffer sig slankepiller til at booste vægttabet. Sagen er dog den, at slankepiller aldrig kan stå alene. Slankepiller kan være en god hjælpende hånd, for folk der skal tabe sig mange kg. Men man bør ikke anskaffe sig slankepiller før man har fået styr på sin kost, og eventuelt har fået sat et godt motionsprogram sammen.

Hvis man ønsker et kontinuerligt og stabilt vægttab, så nytter det ikke noget man spiser hvad man har lyst til. Hvis man netto ligger i kalorieoverskud henover en uge, så fortsætter ens vægtøgning bare i det uendelige, og det kan slankepiller ikke ændre noget ved.

Slankepiller er ikke en mirakelkur, som over en kort periode fjerner ens overvægt. Hvis man har brugt mange måneder, eller måske sågar år, på at opbygge ens overvægt, så forsvinder den ikke bare på et par måneder, fordi man begynder at tage slankepiller. Det kræver en længere periode med den rette kost. Og her kan slankepiller sagtens være en hjælpende hånd.

Det bør dog i denne sammenhæng pointeres, at slankepiller egner sig bedst til folk som har stærkt overvægtige, og hvor kost og motion ikke kan gøre det alene. Slankepiller henvender sig ikke til folk som kun vil smide 2-3 kg overflødig vægt. De fleste har desværre et forskruet syn på slankepiller, hvor slankepiller opfattes som løsningen på problemet. Løsningen på problemet, i dette tilfælde værende overvægt, er kostændring. Sådan har det altid været, og sådan vil det altid være. Slankepiller eller ej. Slankepiller (klik her for mere info om slankepiller der virker) bør opfattes som en form for kosttilskud, som booster vægttabet på samme måde som proteinpulver booster muskelopbygningen for bodybuildere.

Så inden man beslutter sig for at tage slankepiller, så må man sætte sig ned i kaste et kritisk blik på ens kost. Hvis man lever af kage og flæskesteg, så er det klart man ikke taber sig. Hvis man vil tabe sig, så skal man ligge i kalorieunderskud. Det vil sige, at man skal spise mindre end man forbrænder. Så vil vægttabet komme stille og roligt. Og her kan slankepiller være med til at give lidt ekstra. Slankepiller vil kunne give et ekstra vægttab hver uge, hvis og så frem, at kosten spiller som den skal.

Og så er det altid en god ide at spise proteinrigt, hvis man vil tabe sig. Proteiner koster mere at fordøje, og de virker bevarende på muskelmassen, hvilket betyder, at forbrændingen holdes høj. Så hvis man alligevel anskaffer sig slankepiller, som skal understøtte ens kost, så kunne man passende samtidig anskaffe sig noget proteinpulver ala whey proteinpulver eller kasein proteinpulver, til at supplere ens kost.

Så konklusionen må være, at slankepiller helt sikkert kan fungere som en hjælpende hånd i forhold til vægttab, men man bør ikke anskaffe sig slankepiller, før man har fået sat en fornuftig kostplan sammen, eventuelt suppleret med en passende mængde motion. Det er sådan slankepiller er tiltænkt at virke. Slankepiller skal støtte op omkring en fornuftig diæt.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *