Forlænget weekend i vinterferien

Jeg glæder mig rigtig meget til næste weekend. Vi har nemlig book’et en forlænget weekend i luksus sommerhus ved Blåvand som en del af vores vinterferie. Huset er udstyret med alt fra stor pool til sauna, spa, billard og internet forbindelse. Og ud over alle bekvemmelighederne i huset, ligger det jo også i et superskønt område ved Blåvand, med masser af aktiviteter og gode steder man kan tage ud at besøge.

Der er mange dejlige sommerhusområder i Danmark. Og Blåvand er absolut en af mine favoritter. Selv om det jo ikke ligefrem er sol, sommer og badevejr i øjeblikket, skal vi nu nok komme nogle ture ned til stranden. Hvis bare man klæder sig ordentlig på, er det stadig super skønt at gå en tur langs Vesterhavet, selv om det er vintertid.

Vi har huset fra kl. 14.00 lørdag. Og da køreturen tager omkring et par timer har vi lidt tid hjemme inden vi skal af sted. Jeg regner med at pakke bilen allerede fredag aften. Så skal vi ikke bruge tid på det om lørdagen og vi kan tage det hele lidt mere stille og roligt. Derfor har jeg også lovet børnene, at der er tid nok til, at vi kan nå at lave en stor portion pandekager til morgenmad.

Hvad vi ellers skal bruge resten af vinterferien til, har vi ikke rigtig planlagt. Desværre er det endnu ikke blevet sæson for de danske forlystelsesparker. For ellers ville et besøg i sådan en være et helt oplagt valg. Men der skal nok komme mange andre weekender hen over sommeren, hvor der bliver tid til at komme ud og prøve kræfter med en masse sjove og spændende forlystelser.

Men mon ikke vi alligevel finder noget spændende at få de resterende feriedage til at gå med? Det tror jeg. Der er helt sikkert både noget familie og nogle venner, som  i hvert fald gerne vil have et besøg fra os.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *