Tøsefrokost i det grønne

Så fik jeg endelig besøg af alle mine gamle veninder. Det er mange år siden vi sidst var samlet alle sammen. I år var det endelig lykkedes os at finde sammen og få tid til at mødes.

Det er efterhånden ved at være 15 år siden vi gik ud af gymnasiet og i mellemtiden har alle fået en universitetsuddannelse og børn, det er først i år det kunne lykkedes at tromme dem alle sammen – uden der var nogen der var på barsel.

Vi havde planlagt en hyggelig eftermiddag og aften, hvor vi skulle til en interessant kunstudstilling på museet, hvor de havde fået noget digital kunst. Det var rigtig hyggeligt – ikke mindst på grund af selskabet.

Vi gik lidt tidligere end planlagt fra museet for lige at drikke en kop te inden vi skulle hjem til mig og spise lækker aftensmad. Der må have været et andet arrangement i byen for vi havde næsten hele cafeen for os selv – og jeg fik min favorit te – den grønne slankete. Ikke fordi jeg nødvendigvis er på slankekur, men fordi jeg kan mærke at den gavner mig.

Om aftenen fik vi mad leveret fra den lokale italienske restaurant, der alt fra bruchetta og carpaccio til lammekrone og polenta. Det var helt fantastisk – jeg elsker italiensk mad. Nu er jeg så nok nødt til at komme på slankekur efter denne tur med tøserne.

Een ting er helt sikkert at vi ikke venter 15 år mere inden vi mødes, vi har aftalt at mødes til en snak en gang om måneden eller noget, bare så man kan holde kontakten ved lige. Det er tosset at man bor 15 minutter fra hinanden, har børn på samme alder, men ser ikke hinanden så ofte.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *