Slank i en fart…

Hjææælp, bryllupssæsonen er op over og jeg ligner en strandet hval. Det korte af det lange er, at jeg har ikke en, eller to men hele tre veninder der skal giftes her hen over sommeren og i efteråret. Jeg har taget 10 kilo på og ligner en strandet hval, jeg har brug for en kur så jeg hurtigt kan smide det overflødige.

Sidst jeg tjekkede badevægten viste den 89 kilo, jeg er 175 cm høj og 29 år gammel. Det er alt for meget og det er helt pinligt. Det kan godt være mit BMI ikke er udenfor skalaen, men jeg skal da lige love for at det ikke er selvtilliden, der er udenfor skalaen – det er vist i negativ retning.

Jeg har prøvet alle kurene og den der har fungeret bedst er udsultning – eller bedre kendt som suppekuren. Jeg har ikke kunnet se på kålsuppe på samme måde, siden jeg var på suppekur i 14 dage sidste år. Og magter næsten ikke at skulle sulte mig selv på den måde. Jeg har brug for en mirakel slankekur som kan give et hurtigt vægttab.

Jeg har hørt at det helst skal være en blanding af motion og kost der skal til for at det fungere bedst muligt. Jeg hader motion og jeg elsker at spise. Hmmm…. måsker opsummerer den sætning hele mit problem. Det er vist noget jeg skal arbejde med. Nå – der er et større detektiv arbejde der skal laves over de næste 2 dage om at finde den bedste kur.

Disclaimer

One Comment

  1. Nu synes jeg ikke det lyder vildt alarmerende med din vægt. Jeg synes ligesom dig at suppekuren er et helvede og jeg magter heller ikke at komme på den igen. Kig eventuelt over på effektivkur.dk der har de gang i noget af det rigtige 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *