Nyd Danmark på et bed and breakfast

Danmark er et skønt land og selvom man måske kender en smule til landskabet, så kan man altid se nye og spændende ting. Mange ferier handler altid om at bruge flest penge og at komme længst væk, men man kan få en lige så god ferie – eller weekend – ved bare at blive i Danmark. Der findes et hav af helt fantastisk bed and breakfast-steder hele landet over, hvor man oplever en hygge, som slet ikke kan findes i andre lade eller på en badestrand i Thailand. Se f.eks. et af de skønne danske steder her hos Nymarksminde: http://nymarksminde.dk/bedandbreakfast.php.

En billig ferie behøver ikke at være en dårlig ferie

Vi har ofte en tendens til at tro, at jo flere penge man bruger, jo bedre et resultat får man også. Det er da også tilfældet i nogle sager, men det er langt fra altid at det er gældende. Selvfølgelig kommer man ikke langt for 150kr, men man når også på et tidspunkt et niveau, hvor jo flere penge man bruger ikke længere hænger sammen med kvalitet. En god bed and breakfast ligger lige på den perfekte grænse, hvor det stadig er til en god pris, men man får en helt fantastisk og unik oplevelse.

 

Disclaimer

One Comment

  1. ah, ja. Den skønne ferietid. Desværre er min ferie ved at være ovre nu. Men der kommer jo nok en ny på et tidspunkt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *