Kartofler i diæten

Jeg ved sgu ikke rigtigt… Jeg elsker kartofler, men jeg er også godt klar over, at jeg er for tyk. Jeg er 175 centimeter høj, og jeg vejer 108 kilo. Sådan startede min kommunikation med en dansk mand, der har specialiseret sig i at hjælpe folk som jeg, der er lidt runde i det. Eller mere end bare runde.. Det er slanke- og kostspecialisten Per Nielsen, der er en kendt ekspert i vægttab, jeg skrev med for et års tid siden. Og det var starten på noget fantastisk for mig, der jo egentlig lever og ånder for kartoffelproduktion.35 kilo på et år med et godt program

Jeps sir! Det er, hvad jeg har tabt mig siden jeg for et år siden kom i kontakt med Per Nielsen. Og det er ikke engang løgn. Min kone er helt vild i varmen igen, jeg er ikke forpustet efter elskov, og jeg leger med ungerne på en måde, som jeg ikke magtede før. Nå ja… Det hænder da også, at der er piger, der sender mig et smil. Det gjorde de ikke så meget i, da min vom hang ud over bukserne.

Tyk mave

Nu vil jeg jo ikke sådan kaste skidt efter kartoflerne, for det er jo dem, jeg lever af at producere, men jeg kan da godt sige, at jeg har skåret ned på dem i ret voldsom grad. I game dage spiste jeg jo kartofler hver dag og gerne omkring en 10-12 store af slagsen.

Så fik jeg lavet det her program til vægttab eller træningsprogram om du vil ( se det her ), og det ændrede totalt mit liv, som jeg allerede har beskrevet.

Motion og mere motion

Jeg indrømmer blankt, at det var vildt hårdt i starten altså. Programmet var hårdt for mig at følge, for jeg gjorde jo ikke en skid motion tidligere. Men PEr Nielsen var benhård på den gode måde, og han fik mig hjulpet gennem de første svære uger, til resultaterne meldte sig. Og så behøvede jeg sgu ikke mere hjælp til at blive motiveret!

Da jeg først måtte lave hul efter hul i min livrem og til sidst kassere den sammen med de fleste af mine bukser, der alle var meget for store, gik det altså af sig selv med motivationen. Og så er der jo lige det med parforholdet, som har fået en kæmpe opblomstring, efter jeg har tabt mig. Jeg kan da godt se i dag, at jeg nok ikke var så attarktiv længere med min store vom. Hvem gider ligge og hygge med en masse blævreflæsk?

Nå – det var bare lige det, jeg ville dele med jer. Nu skal jeg ud at løbe en tur!

Min nabo har faktisk stor succes med en anden slankekur, der ikke kræver samme omfang af motion – det er denne slankekur med opskrifter: Slankeskolen.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *