Varmepumper – fremtidens opvarmningsform?

Der er mange forskellige, måder hvorpå vi i dag kan opvarme vores hjem. Opvarmning af boligen er absolut en af de største energislugere, så der kan ofte være behov for mere miljøvenlige og alternative måder at gøre det på.

Står du i overvejelserne om en ny, billigere eller supplerende opvarmningsmetode til din bolig, så kan en varmepumpe bestemt være en god mulighed. Dog er det vigtigt, at få afklaret med sig selv, hvilken varmepumpe, man vil have til sin bolig. Da der er utallige varmepumper på markedet, kan det være en helt og aldeles uoverskuelig opgave at skulle vælge den rigtig varmepumpe til sit hus.

Du kan vælge at have varmepumpen som en supplering til din nuværende varmeløsning. Hvis du vælger at udskifte den nuværende varmeløsning helt og aldeles og vil have varmepumpen som eneste varmeløsning i dit hus, som både kan give dig varme til centralvarmeanlægget og brugsvand, har du to muligheder: jordvarme eller luft-vand varmepumpe.

Jordvarmeanlægget er til dig, som ønsker at spare en masse penge på sigt, da det er en større investering, som vil tage et par år at tjene ind igen. Derefter vil man komme til at spare mange penge årligt i forhold til andre varmeløsninger.

Hvis du primært er på udkig efter et supplement til din nuværende varmeløsning, så kan en luft-luft varmepumpe være den nemme og billige løsning for dig.

Er du i tvivl og har du brug for råd og vejledning, så tag et kig på varmepumpeoversigten.dk, hvor de tre ovenævnte typer varmepumper gennemgås grundigt.

 

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *