Kur mod bumser

Australian BodyCare Spot Stick

En kølende stick som indeholder Tea Tree Oil samt ekstrakt af grøn te, som bekæmper bumser og uren hud. Farven” på sticken er transparent, og kan derved ikke ses på huden. Handy og nem at tage med i lommen.

Australian BodyCare Spot Stick kan bruges på alle hudtyper.

Australian BodyCare Spot Stick anvendes direkte på problemområdet, ved at køre sticken henover og derved påføre indholdet.

Austalian BodyCare Spot Stick kan anvendes 1-3 gange dagligt

Beauté Pacifique Super3 Booster

Beauté Pacifique Super3 Booster indeholder 3 effektive A-vitamin typer og er god til alle med uren hud.

Beauté Pacifique Super3 Booster indeholder ingredienser der er effektive ved nedsættelse af hudens produktion af fedtstoffer, samt Propolis, der er god til behandling og forebyggelse af bumser og uren hud.

Udover at være effektiv i behandlingen mod og forebyggelsen af bumser og uren hud, har Beauté Pacifique Super3 Booster også vist gode resultater overfor solskader, rynker og strækmærker.

Beauté Pacifique Super3 Booster påføres i et tyndt lag på afrenset hud hver anden aften i de første to uger. Der kan opstå rødme, hvorefter der bør holdes pause til rødmen er forsvundet.

Clearasil ultra spot treatment cream

Få synligt renere hud på kun 3 dage? Det er i hvert fald hvad Clearasil påstår med dette produkt. Clearasil Ultra Fast Acting Spot Treatment Cream er udviklet til at bekæmpe bumser og uren hud.

Clearasil Ultra Fast Acting Spot Treatment Cream trænger ned i porerne, og fjerner de døde hudceller, og gør huden blød og ren igen.

Cremen beroliger huden, så evt. rødmen og irritation mindskes ved jævnlig brug.

Blandt de virksomme indholdsstoffer er bl.a. salicyl syre, der effektivt modvirker bumser og uren hud, samt dræber bakterier og forebygger fremtidige udbrud af akne.

Clearasil Ultra Fast Acting Spot Treatment Cream anbefales at bruges hver dag, både om morgenen og aftenen. Efter ansigtsvask påføres cremen i et tyndt lag på de udsatte områder, undgå hårgrænse og øjenbryn. Vask hænderne efter brug.

Clearasil Ultra Fast Acting Spot Treatment Cream kan anvendes på alle hudtyper med problemer med akne, bumser og uren hud.

Disclaimer