Suit er en dansk succes

Hvis du, som jeg, har glædet dig uhyggeligt meget til sommeren – så bliver dette indlæg en sag for dig. Det skal nemlig handle om sommerens glæder, og ikke mindst hvad for noget modetøj, du bør investere i. De varme dage indbyder til grill, hygge og godt selskab – hvorfor du naturligvis skal være godt klædt på. Det kan jo være, at du møder en sød pige eller to.

Jeg bliver altid i godt humør, når jeg kan mærke at årstiden skifter fra vinter til sommer. Det betyder nemlig, at jeg får lov til at smide det tunge overtøj; og i stedet kan iklæde mig de korte shorts, luftige skjorter og solbrillerne. Det bliver altså noget nemmere at komme op om morgenen, når man ved, at man ikke skal kæmpe sig igennem sne, slud og mørke. Ligeledes er det vidunderligt for os modeelskere, at vi kan få lov til at investere i en ny garderobe.

Bliv sommerklar med Suit

Et af de nyeste mærker på den danske modescene, er Suit. Jeg faldt over mærket ved et tilfælde, og jeg må sige, at jeg er faldet for den simple og rå stil. Deres modetøj til mænd er et fantastisk miks mellem det klassiske og det rå. Det er lige mig.

Hvis du spørger mig, så bør alle unge mænd have skabet fuld af skjorter – og særligt skjorter med en god pasform og kvalitet. Om sommeren er det ligeledes ideelt med en skjorte, da du sagtens kan have et par denimshorts eller lignende på dertil. En skjorte er luftig, pæn og stilet. Ja, jeg kan ikke komme på mange negative ting vedrørende en skjorte – det skulle da lige være, at den skal stryges ind imellem.

Suit laver superlækre skjorter, der hurtigt gør dig sommerklar. Du behøver altså ikke smide alle feriepengene efter en ny garderobe. Jeg er særligt vild med deres hvide skjorter med print, da jeg synes de er som skabt til de lune sommeraftenener. Du kan se mere fra Suit her: http://www.2trendy.dk/shop/suit-229c1.html.

Det var mit bud på, hvordan du hurtigt bliver sommerklar. Vi læses ved.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *