Slut med striber på vinduerne

Jeg har i mange år pudset mine egne vinduer og har aldrig tænkt over at der var en speciel måde man skulle gåre det på. Jeg er blevet klogere.

Det er vigtigt at man hele tide bliver klogere på sig selv og det man går og laver. Hjernen har det med at slå sig på autopilot og man gøre bare altid det man plejer at gøre. Hvis man vil stikke ud fra mængden eller hvis man skal prøve at gentænke nogle af de ting man plejer at gøre kan det give nogle ret interessante løsninger.

Som sagt s¨har jeg altid selv pudset mine vinduer. For nyligt bookede jeg så en professionel vinduespudser fra www.vinduespudser-hjoerring.dk og det har jeg ikke fortrudt. Jeg gjorde det egentligt fordi jeg kunne se at jeg ikke kunne nå at gøre det hele på huset inden den store pige skulle konfirmeres.

Efter at have styr på det kunne jeg fokusere på at lave mad og sørge for at der var dækket op. Da vinduespudseren kom et par dage senere fik jeg en god snak med ham omkring hvordan han vaskede vinduer.

Jeg kunne se at han med meget færre kræfter end jeg bruger kunne få mine gamle vinduer mindst ligeså fine. Jeg kunne ikke dy mig, så jeg tog en snak med ham omkring hvad det er han gør anderledes end mig. SVaret var egentligt meget enkelt. Hans udstyr var for det første professionelt – det betyder noget af det. Det næste var at han bruger kun almindelig sæbe – og faktisk ikke ret meget. Den måske største del af det var at han bruger noget han kaldte “rent vand”.

Først troede jeg at jeg havde hørt forkert eller slog det hen som  (alt vand er jo rent når det lige kommer ud af hanen). Men rent vand dækker over vand der er specielt lavet til ikke at indeholde kalk og andre mineraler. Når det ikke indeholder dette kommer der ikke striber på vinduerne. Hvem kunne have gættet det – jeg troede det var et spørgsmål om at blande noget bestemt i vandet for at få det til at opløse det eller lignende – men svaret var så enkelt som “vand”.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *