Stor efterspørgsel og markedet for biopejse vokser

Det har altid været en rigtig hyggelig ting med levende ild inde i vores stuer. Tænk bare på, hvor mange stearinlys der eksempelvis bliver tændt i juletiden, fordi lysene spreder hygge, og man får en følelse af velvære, når man ser et levende lys.

Lige netop på grund af den hygge, som levende ild giver, har pejse været en utrolig populær ting at have i ens bolig. Men det er bare ikke altid, at det er så praktisk med pejse, og der er tit meget bøvl omkring det at have pejs. En pejs både sviner og lugter – og så kræver den også lige, at man har en skorsten, så al røgen kan komme væk.

Men nu er der kommet en ny form for pejs, hvor man slipper for alt bøvl og rengøring. Denne slags pejs kaldes en biopejs, og markedet for biopejse vokser hastigt i øjeblikket.

Grunden til at efterspørgslen af biopejse vokser så meget for tiden er, at de er så utrolig nemme at have med at gøre, og så er de næsten vedligeholdsfrie.

Biopejse kan være monteret både i gulvhøjde med også inde i væggen, hvor det virkelig kan peppe din boligindretning op, og det hele bliver lidt mere tjekket, når man har en biopejs.

Disse former for pejse kræver ikke traditionel brænde, og derfor sviner de heller ikke. Brændstoffet, som pejsene bruger, kaldes bioethanol, og dette er en utrolig praktisk form for brændstof idet, at det er utrolig let at antænde, og det er samtidig også nemt at slukke for det igen, og så kræver det heller ikke lige så meget arbejde at få fat i dette brændstof, som for eksempel brænde gør.

Tilmed kan en biopejs være med til at mindske dit energiforbrug, da denne form for pejs ligesom alle andre pejse også afgiver varme, og hvis man har en biopejs stående i stuen, så kan man faktisk spare en hel del energi, fordi pejsen ret hurtigt varmer stuen op.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *