Bale Advokatfirma

Herning er mere end kartofler

Her ude på heden har vi faktisk uendeligt meget at byde på, og vi er meget mere end hede, kartoffelproduktion og tekstilvirksomheder. Sidstnævnte er faktisk næsten en saga blot. Herning og Ikast er området, hvor der er en rivende udvikling i disse år, og det fører jo naturligt en masse servicefag med sig. Nu ved jeg ikke helt, om et advokatfirma kan henregnes som servicefag – men det kan det vel nok? I hvert fald er det god service, vi får fra Bale Advokatfirma, der er baseret her i Herning!

Almen praktiserende advokat

Ja, det er i hvert fald hvad man kan se på Google, hvis man søger:

Marianne Bale AdvokatfirmaDet er så heller ikke helt skudt ved siden af, for BALE Advokatfirma kan faktisk bryste sig af en ganske bred viden inden for mange felter. Nu ved jeg, at Marianne Bale har mange års erfaring med især kreditorsager, inkasso og den slags fra dengang, hun var chef for Midt Factorings inkassoafdeling, og det er da også den vej, jeg lærte hende at kende, da vi engang stod med en fordring, kunden ikke ville betale.

Jeg skal lige hilse og sige, at Marianne Bale havde styr på de dele, og hun fik faktisk skaffet os alle de penge, den daværende kunde skyldte os. Hendes arbejde gjorde, at vi skiftede alt over til hende, og det har vi bestemt ikke fortrudt!

Også på mediation er hun stærk

Egentlig er jeg træt af ordet mediation, men det er jo det, det hedder. Det er nærmest en slags mægling, og Marianne Bale er uddannet mediator. Det viser sig ret tit, at det faktisk er mere effektivt både menneskeligt og økonomisk at tage en mediation frem for en tung og træls retssag. Og så er det altså en meget stor fordel, at mediatoren er juridisk uddannet og kan rådgive og forholde sig til alle de juridiske aspekter ved en potentiel løsning, der kommer ud af sådan en mediation.

For nylig fandt jeg ud af, at hun faktisk er så anerkendt, at hun fungerer som censor: http://www.gode-hjemmesider.dk/marianne-bale-som-censor.asp

Det må da alt andet lige være noget af et skulderklap for en advokat!

 

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *