Populære produkter til kufferten

Hvis du rejser en del, er det godt at have de rigtige ting, der kan være en hjælp, enten når du pakker eller er ude at rejse. Jeg er netop kommet hjem fra min 10. rejse i år. Jeg køber altid mine flybilletter på rejsepriser.dk, da de altid kommer frem med de billigste priser, jeg kan finde. Og så tilbyder de ovenikøbet, at du kan søge om erstatning ved flyforsinkelse. Jeg købte sidst billige flybilletter til Kreta der.

 

Når du har pakket din kuffert og skal være sikker på, at den ikke vejer for meget, kan en lille elektronisk vægt være en god ide. Det er nemmere at veje kufferten med denne vægt. Den koster ikke ret meget, så hvis du rejser af og til, er den alle pengene værd. Du kan selvfølgelig også veje dig selv og kufferten og så trække din egen vægt fra. Det er lidt mere besværligt, men det virker også.

 

En anden populær ting er pakkerør. Jeg har ikke prøvet dem selv, men de skulle angiveligt gøre, at du kan presse mere i din kuffert. Det er især en fordel, hvis du kun rejser med en carry-on. Har du erfaringer med at bruge pakkerør?

 

Rejser du med carry-on, kan du købe en pakke med små flasker og krukker, som du kan fylde op med dine egne produkter, så du kan holde dig indenfor væskegrænsen. De er gode at have, især hvis du har brug for adskillige små produkter.

 

Personlige adressemærker – for eksempel med et motiv eller i stærke farver gør det nemmere for dig at spotte din kuffert, når den kommer ind på båndet. Du kan finde mange spændende online.

 

Hvilke andre produkter er vigtige for dig, når du skal ud at rejse?

 

P.S.: Tjek lige den med erstatning ved forsinket fly ud!

Disclaimer