Hjemmesko til hele familien

Den anden aften sad min mand og jeg og så et show på National Geographic Wild, efter vores datter var lagt i seng. Jeg elsker den kanal. De har så mange spændende dyre- og naturprogrammer og mange er en fornøjelse at se, fordi er filmet så flot, og det bliver sendt i HD, så det er som at være der selv.

Vi så et program om en hvid hun tiger, der havde problemer med sin livmoder og blødte. Et team af dyrlæger skulle fjerne livmoderen, og man så lige fra, at de skulle bedøve tigeren, og de rullede den ind i operationsrummet.

De var naturligvis bekymrede for, at den skulle vågne op midt i operationen, så den var godt bedøvet. De fjernede livmoderen og syede hende sammen igen. Hun blev transporteret tilbage til et lille bur til opvågning.

Alle var meget bekymrede, da det tog næsten 45 minutter, fra hun fik denne her opvågningsinjektion, til hun begyndte at vågne op. Heldigvis gik alt godt, og tigeren er nu helt ok igen. Det var et meget spændende program at se.

Når vi ser TV, sidder jeg altid i min mands arm, og vi sidder og fletter tæer på chaisen. Han klagede sig, at mine tæer var begyndt at være så kolde, så han foreslog, at vi skulle se på nogle tiger hjemmesko til mig. Jeg grinede og sagde, at det ville jeg under ingen omstændigheder gå med, men at det kunne da være sjovt at finde nogle tiger hjemmesko til vores datter.

Hjemmesko

Jeg gik på Google og søgte efter hjemmesko til damer og fandt en herlig shop kaldet shepherdshop.dk med lækre lammeskind hjemmesko. De havde også hjemmesko til herrer, så jeg bestilte også et par til min mand. Dem her.

Jeg fandt de herligste tiger hjemmesko til min datter på et andet site, så nu er hele familien udstyret med nye, lækre og varme hjemmesko, så ingen kolde fødder her

Disclaimer