Rejs mens du kan

Forventningens glæde er den største, siger man ofte. Det passer nu nok ikke helt i alle tilfælde, men jeg skal da gerne indrømme, at for eksempel planlægningen af en kommende ferie ofte skaber nogle forventninger, som i sig selv giver glæde.

Sådan var det også i aftes, da min kone og jeg satte os sammen ved computeren for at finde den helt rigtige ferie til os. Indtil for få år siden havde vi for vane at afsøge internettet for billige charterferier, men de senere år har vi foretrukket at planlægge vores ferierejser selv og således selv bestille flybilletter og hotelovernatninger.

Det koster lidt tid i planlægningsfasen, men det giver os også en større tilfredsstillelse at have planlagt ferien selv i stedet for at købe en færdig ”pakke”, hvor man er låst til et bestemt hotel.

Finde flybilletter online

Så i aftes satte vi os ved computeren for at finde et par flybilletter til Tyrkiet, som vi har sat som mål for den kommende ferie, som vi vil på i løbet af eftersommeren.

Vi synes, det er lidt morsomt at bruge de forskellige søgemaskiner, der finder de billigste flybilletter, og da vi i aftes havde bestilt vores billetter til Tyrkiet, slappede vi af med at lave en del andre søgninger.

For eksempel blev vi noget overraskede over, hvor billige flybilletter til USA efterhånden er blevet. Hvis man har mulighed for at være fleksibel og rejse, når billetterne er billigst, kan man faktisk flyve til New York for cirka 3.000 kroner pr. person. Det er i hvert fald betydeligt billigere end for seks år siden, da vi holdt en ferie i USA.

Under vores lille tidsfordriv med at søge efter flybilletter, noterede jeg mig også, at der er masser af billige flybilletter til London at finde her: http://www.rejsepriser.dk/flybilletter/storbritannien/london/ . Det skrev jeg mig bag øret, fordi jeg i arbejdsmæssig medfør rejser til London tre-fire gange om året, så jeg skal nok bede firmaets sekretær, der har opgaven med at bestille flybilletter til mig og andre, om at se sig lidt bedre for. I hvert fald betaler vi normalt betydeligt mere for billetterne end de priser, jeg faldt over på nettet.

Thailand

Både min kone og jeg holder meget af Paris, hvor vi har været fem-seks gange, og vi har hidtil altid valgt at køre i bil til den franske hovedstad. Men i aftes foreslog min kone, at vi lige skulle tjekke, hvad flybilletter til Paris egentlig kan købes for via denne hjemmeside her. Hun er nemlig ikke så begejstret for at køre så langt i bil, så det ender nok med, at vi tager et fly, næste gang vi vil holde en storbyferie i Paris, og det er da heller ikke urimeligt dyrt at flyve dertil.

Det var også min kone, der ønskede at tjekke priserne på flybilletter til Thailand på http://www.rejsepriser.dk/flybilletter/thailand/ , for hun har mange gange i de senere år talt om, at hun gerne vil holde en vinterferie der. Men de er nu ikke så billige, så hvis vi skal holde en ferie i Thailand, vil det nok være det billigste at købe en regulær charterrejse.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *