Lommelærken – den perfekte gave til jagtmanden

Lommelærker er ofte et fast indslag i jagttasken eller fiskeritasken. Dette er der en helt speciel grund til. Når man tager ud på jagt eller en fisketur, skal man ofte op meget tidligt om morgenen. Det kan være rigtig koldt og her er det godt med lidt at varme sig på.

Lommelærken er den perfekte gave til manden, der går meget på jagt eller fisker meget. Ofte har de allerede alt det grej, som de har brug for, og mange har ikke en lommelærke i forvejen. De kommer i mange forskellige udgaver, så man har virkelig mulighed for at finde den helt perfekte lommelærke. De fleste er lavet i rustfrit stål, som gør at de vil holde i mange år. Nogle har forskellige udsmykninger og pynt, så man har mulighed for at personliggøre gaven.

 

Personlig gravering

 

Du kan som sagt finde mange forskellige slags, men hvis du vil gøre flasken endnu mere personlig, kan du vælge at få lavet en personlig gravering på flasken. Mange forhandlere tilbyder denne mulighed for et ekstra beløb. Mange flasker kommer desuden i en fin gaveæske, som gør det endnu mere eksklusivt og lækkert.

Flere steder kan man købe et gavesæt, som ofte vil bestå af selve flasken, ekstra krus og en tragt. Tragten gør det nemt at fylde flasken og med de ekstra krus, får man muligheden for at dele lidt ud af godterne til sine jagt- og fiskerivenner.

Der er dog efterhånden opstået et marked for flasker specielt til kvinder. Derfor henvender produktet sig ikke længere kun til mænd, som det ellers kun har gjort i mange år. Flaskerne til kvinderne, skiller sig ud ved ofte at være pink eller lyserøde.

Nogle steder kan man endda købe guldbelagte flasker og flasker med diamanter for et endnu mere eksklusivt look. Hvis der skal kunne være ekstra meget i flasken, kan man nogle steder købe en ekstra stor flaske der kan indeholde helt op til 1,9 liter. Den almindelig flaske kan ofte indeholde omkring 0,24 liter. Der er altså stor forskel på den almindelige flaske og den større model.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *