Husk lommelærken når jagthornet lyder

Der findes ikke meget der er så afslappende som at opholde sig i naturen. Den friske luft – hvad end om det er en lun sommerluft eller kølig vinterluft, de grønne træer og stilheden kan vække en ro i mennesket vi sjældent oplever i vores travle hverdag i byen.

De mange dyr lokker også både børnefamilier, biologer men også jægere ud i naturen. Særligt sidstnævnte er en karakter de fleste forbinder med naturen – en mand i grønt tøj der camouflerende går stille rundt i den grønne skov med en hund ved sin side og geværet slynget over skulderen.

Tag på jagt og nedlæg din egen aftensmad

Det er en blanding af dét at komme ud i den friske rolige natur, og dét at nedlægge sin egen aftensmad der tiltaler de fleste, mænd som kvinder, der går på jagt. Der er et element af naturlighed og mandighed i selv at skaffe sin føde – på den gammeldags og oprindelige måde. Det giver også mændene en mulighed for at få lidt mande-kvalitetstid hvor der kan snakkes om mandeting hvis ikke blot stilheden skal nydes i det gode selskab.

Lommelærken som fast inventar i den mørkegrønne jægerjakke

Et must-have på enhver jagttur er en lommelærke til inderlommen i den jægergrønne jakke. Denne har fulgt både dedikerede jægere og fritidsjægere i mange år, og bør have sin faste plads i jakken hos enhver jæger. I lommelærken kan man have læskende alkoholiserede væsker til at varme sig på, på en kølig dag, eller blot til at give et frisk pift så man ikke falder i søvn når man venter på at ænderne flyver forbi. For nogle er det at tage på jagt en social ting og her kan det at skåle i en lille slurk stærk spiritus være en hyggelig måde at sige “god jagt” på.

Lommelærker fås i mange forskellige varianter og til mange forskellige priser. Dermed har de fleste mulighed for at få en lille én på jagtturen. Er man afsted flere sammen, kan man få lommelærker med tilhørende bærer eller glas. De fleste lommelærker er lavet af stål – rustfrit stål, ædelstål mm. Vil man gerne have en der ser ud af noget særligt, fås de med mange forskellige motiver i stålet eller man kan købe et læderhylster til at opbevare den i.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *