Kartoffeloptager brugt billigt

Kartoffeloptager billigt

Det går jo godt herude på farmen efterhånden, og vi udvider vel efterhånden hvert år med opkøb etc. Kartofler er der sgu penge i 🙂 Nu har vi opdaget en ny mulighed for at gøre forretningen endnu mere profitabel – og det er på indkøb af nye maskiner. Eller rettere: Vi er skiftet til at købe nye brugte maskiner, for vi har fået adgang til hele det europæiske marked, og jeg skal hilse og sige, at der er penge at spare, så det basker. For eksempel har vi lige købt to brugte kartoffeloptagere til den nye farm, vi har overtaget – og vi har sparet over 40% på dem!

Truck1.eu – det er smart

Vi fandt nærmest ved et tilfælde ud af, at der er opbygget en samlet portal for alle EU landene, hvor man samler ikke blot landbrugsmaskiner men også lastbiler, busser, maskiner og hvad ved jeg. Og det betyder jo, at vi har et udvalg, der er 1000 gange større end det, den lokale maskinhandler kan stille op med. Om det er synd for de lokale? Tja – det er jo markedsudvikling, og når vi kan se, at vi kan spare mange penge ved at købe alle slags brugte landbrugsmaskiner i udlandet, gør vi da det.

Hvad der er sparet er tjent

Herude vestpå er vi kendte for at holde igen på pengene – og selvfølgelig for at lave de bedste kartofler i verden. Nå ja – vi er jo også kendte for at være rigtige mænd, men det er en anden historie.

Vi bruger i dag www.truck1-dk.com til alt, hvad vi kan finde der, og faktisk har vores prokurist sågar fundet sig en brugt campingvogn der, Den stod så i Hannover, men det var ingen sag at få den transporteret hjem til Vestjylland, og det var ret billigt, Han mener, at han har sparet omkring 25% ved at købe den der – også når han lægger transport og alt det der oven i.

Det kan da godt være, der er nogle, der er trætte af EU, men når det handler om det indre marked, er det godt nok nemt. Og det gælder jo begge veje – vi sælger sgu da mange kartofler til Tyskland for eksempel. Og til Holland!

Sådan er det – og når vi sparer, ryger pengene ned på bundlinjen. Så kan vi købe endnu flere kartoffelgårde og dermed sikre beskæftigelse herude, hvor kjøwenhavnerne har glemt, vi eksisterer. Og vi kan putte lidt penge i madrassen også, og det er jo aldrig at sige skie til, vel?

 

Disclaimer