London og Brixton

Har du allerede været i London og set de store seværdigheder, er her et tip til et område, der er værd at besøge.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Brixton (syd London) har ændret sig umådelig meget over de sidste ti år. Brixton flyder over af kæderestauranter og trendy burger restauranter og hyggelige vinbarer. Brixton er nu kendt for et roligt hyggeligt tempo med gode butikker og restauranter. Brixton er multi kulturelt og har en overvægt af folk med caribisk afstamning.

Caribisk afstamning

Med en stor befolkningsdel med folk med caribisk afstamning kan du finde fantastisk caribisk mad. Fx Negril – en økologisk caribisk restaurant. Besøg også kaffebaren F. Mondays, som er ejet af et ægtepar, der ønskede at skabe en afslappet hænge-ud stemning, og det har de opnået.

Besøg også vegetar restauranten Kata Kata, som benyttes meget af de lokale. Stemningen er afslappet, og priserne er fornuftige – og maden er god. Man kan endda få kartofler der 🙂

Brixton oser af kreativ stening og græsrodsånd. I og med at stedet bliver mere og mere populært, bliver mange af de ældre bygninger erstattet af lejligheder, men der er stadig meget af den gamle ånd i Brixton. Jeg oplever det som meget autentisk.Området er på vej op. De lokale, jeg har talt med, er dog meget opsatte på at bevare den ægte ånd, så området bevarer sin autentitet.

Du kan finde gode priser online på flybilletter til London. Jeg køber altid mine på sitet her: Rejsepriser.dk hvor jeg altid finder konkurrencedygtige priser på flybilletter.

Disclaimer