Kartoffelavlerens badeværelse

Badeværelset er et vigtig rum for os alle. Det bør være et sted, hvor vi kan tage et pusterum i en travl hverdag. Derfor er det vigtigt, at du indretter det, så du er glad for at bruge det. Men hvad skal du prioritere, hvis du skal friske badeværelset op?

Det første vil være, at badeværelsesmøblerne passer til din stil og til rummet. Og lad mig sige, at det bliver ikke mere lækkert end det her: https://www.design4home.dk/shop/badevaerelsesmoebler-18s1.html

Det er ikke alle, som har et kæmpestort baderum tværtimod. De fleste har nok et lille badeværelse, hvor de ofte også har placeret en vaskemaskine og en tørretumbler. Det er to møbler, som tager meget plads i et lille rum. Du kunne måske overveje, at de flyttes ind i køkkenet eller ud i bryggerset, hvis du er heldig at have sådan et.

Når du vælger badeværelsesmøbler, skal du ikke kun tænke i stil og størrelse. Du skal også tænke på, at baderummet er et meget fugtigt rum. Derfor kan det være en dårlig investering at være nærig, når du køber møblerne. Møblerne, du anskaffer, bør kunne tåle fugten. De behøver ikke at være vanvittigt dyre, men sørg for, at du vælger nogle i en kvalitet, som kan holde i mange år fremover.

Du skal også tænke på, at møblerne skal være nemme at holde rene. Intet er mere usundt end et snavset badeværelse. Måske kan du godt lide møbler med mange små detaljer, ja, så skal du selvfølgelig anskaffe dem. Men du skal så også være forberedt på, at de kan være lidt mere krævende at holde rene.
Heldigvis er vi meget glade for simple og rene linjer i vores hjem i dag. Det gør livet noget lettere for os – også på badeværelset. Rengøring af enkle og funktionelle møbler er bare nemmere.

Endelig skal du tænke på materialerne, som dine nye badeværelsesmøbler er lavet af. Du kan finde meget flotte møbler, som er lavet af MDF og derefter lakeret flot. Du kan også finde møbler, som er lavet af egetræ. De kan være behandlet med en særlig lakering, så du kan se træets årer. De kan være fantastisk flotte. Det vigtige er, at du sikrer dig, at møblerne kan klare fugten.

Endelig skal du tænke på farverne på møblerne. Der er ingen, der siger, at de absolut skal være hvide. At vi oftest vælger hvide møbler til badeværelset, kan skyldes tre ting: 1) at den hvide farve signalerer renhed og sterilitet, 2) det er nemt at se, når kalk og snavs har sat sig på den hvide håndvask, og 3) det er nemt at kombinere den hvide farve med andre farver, som du måske har på væggene eller gulvet. Det kan være, du har mønster på klinkerne i dit badeværelse, og så kan de hvide møbler bringe ro ind i rummet.
Men som sagt, møblerne behøver ikke at være hvide. Hvis du vil have møbler i en anden farve, så kan du også godt få det. Du vil måske gerne kombinere forskellige materialer og farver – her er mulighederne også mange.

Til sidst vil jeg råde dig til også at have din økonomi med i overvejelserne, du gør dig. Badeværelset skal være et rart sted for dig at være, men det er det ikke, hvis du bliver ruineret af at købe alt for dyre møbler. Du kan sagtens finde møbler, som passer til dig dit badeværelse og din pengepung.

Disclaimer