Som de fleste virksomheder ved, så er en af de traditioner som alle medarbejdere værdsætter at der kommer en god julefrokost med god mad og rigelig med snaps. Det er en af de ting man som arbejdsgiver ikke skal udskyde eller afskaffe. Det ville være mytteri fra alle i virksomheden.
Når man så skal holde den famøse julefrokost er en af de ting man husker, hvor god maden var. Det betyder også at det gælder om at vælge den rigtige leverandør til “mad ud af huset“. Vi kan varmt anbefale www.fest-diner.dk hvis man er i det jyske og ellers er der mange andre på sjælland og på Fyn.
Een ting kan man være sikker på, og det er at hvis maden er dårlig eller hvis ikke der er nok, så er det den del, der vil blive husket i et helt år frem til næste julefrokost. Så en rigtig god samarbejdspartner er noget af det vigtigste.
Man skal også sikre sig at man har styr på alle sine medarbejdere, har man nogle som fx. ikke spiser svinekød, så er det lidt en udfordring, da det danske julebord er næsten udelukkende bygget på svinekød. Det vil sige flæskesteg, sylte, rullepølse, medisterpølse og meget andet. Man kan naturligvis godt spise både gås og and til juleaften, men traditionerne er nok bare at man typisk får noget med gris i.
Det andet vigtige element til julefrokosten er alkohol, herunder specielt den klassiske røde akvavit (som ingen alligevel kan lide). Den og så rigelige mængder af øl, så kan det ikke gå galt.