Hvordan jeg blev i bedre humør

For lang tid siden (sådan virker det i hvert fald nu) havde jeg det mentalt skidt, jeg var altid sur og tvær og alle i min omgangskreds gad ikke være sammen med mig over længere tid. Jeg kunne ikke selv se problemet, før jeg så en udsendelse i fjernsynet omkring sammenhængen mellem overvægt og selvværd.

Programmet lavede et portræt af den her unge fyr, som var omtrent min alder som vejede 150 kg og som havde svært ved at styre sit temperament. Det var ikke fordi han bankede folk eller overfaldt nogen, hav blev bare sur på alt og alle og altid negativ over alt omkring ham.

Programmet gik så ud på at han skulle prøve at tabe sig en smule og spise sundere for den vej igennem at blive mere positiv mod sine omgivelser. Personen det handlede om var meget skeptisk omkring det, men de satte ham på en effektiv slankekur og efter et hurtigt vægttab var han som et nyt menneske. Han var blevet mere positiv mod sine omgivelser og det var ikke altid andres skyld at han ikke kunne komme forbi i bussen eller at der var udsolgt af mælk.

Det har jeg tænkt meget over og har selv prøvet et hurtigt vægttab og jeg synes jeg kan mærke lidt af det samme, jeg er også blevet mere positiv af at tabe 10 kilo og det bliver så forstærket af at jeg sover bedre (de viste de også i filmen), faktisk kan jeg nu nøjes med 1 times mindre søvn end jeg kunne inden jeg begyndte på denne slankekur. Det synes jeg er tankevækkende. Og bare det at skifte fra sodavand til at drikke kun vand har gjort at jeg ikke længere er så oppustet – gad vide hvad de putter  i det stads?

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *