Slankekur uden kartofler

Kartofler er godt for dig, det er billigt og man bliver godt mæt. De indgår i en masse retter som er nemme og lækre. Men hvad angår slankekur er det en af de varer man gerne vil undgå.

Er du overvægtig og skal på slankekur er det en god ide at holde en vis afstand til kartofler, selvom de er super lækre er de ikke optimale under en slankekur. Kartofler indholder en masse kulhydrater og det er faktisk dem man tager lidt på af under en slankekur. Hvis du har meget stillesiddende arbejde, forbrænder man ikke så mange kulhydrater som hvis man eksempelvis var håndværker og arbejdede fysisk hele dagen.

Den eneste type kulhydrater der er gode under en slankekur er de langsomme kulhydrater, det er kulhydrater som kroppen er lang tid om at nedbryde. Fordelen ved denne type kulhydrater i forhold til dem der er i kartofler er at kroppen er aktiv i længere tid og din forbrænding er i top i meget længere tid i løbet af en dag. Dette gør at din krop vil forbrænde en masse af din fedt.

For at det nu ikke skal gå op i kartofler og dysterdomme omkring kartofler er der da også mange gode ting ved kartofler. Ud over at spise dem kan børnene godt lide at lave kartoffeltryk og bygge kartoffeldyr med små tænkstikker.

Så alt i alt er kartofler rigtig gode, man skal bare ikke spise for mange af den (eller slet ingen) hvis man er på slankekur.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *