Certificeret coach uddannelse

Julen er blevet stemplet som tiden, hvor vi tager tid til at hygge. Vi tager tid til at være sammen. Vi tager tid til at lave god mad. Og vi giver gaver til hinanden for at vise, at vi tænker på hinanden. For at vise, at vi holder af hinanden.

Ikke for alle

Sådan er det bare ikke for alle. For mange mennesker er det en tid med masser af stress. Vi bliver presset, fordi vi synes, vi skal leve op til en masse forventninger. De fleste af de forventninger kan vi slet ikke leve op til. Vi tror jo, at vi skal gentage sidste års succes. Og det lykkes meget sjældent. Om det er anden, eller sovsen, eller julepynten, der ikke er helt perfekt, er ligegyldigt. Vi ved bare, at noget ikke var perfekt. Og så er det i øvrigt ligegyldigt, hvor mange dameblade vi læser med artikler, der indeholder gode råd til en stressløs jul. Den erkendelse har fået mig til at indse, at jeg kan udvide mit forretningskoncept som stresscoach.

Uddannet stresscoach

Jeg har i de sidste par år arbejdet hårdt på at holde min praksis i live. Det er ikke nemt. Konkurrencen er hård. Selv om man har taget en certificeret stresscoach uddannelse, så er der ikke nogen garanti for, at en klinik kan overleve. Der findes mange andre former for behandling, som er fristende for almindelige mennesker. Man kan få akupunktur, så man slapper af. Man kan få beroligende medicinske midler. Man kan få lyd- eller aromaterapier. Men får man ikke fat i roden til, hvad det er, som gør, at man ikke kan leve op til sine egne forventninger, så lapper man bare et åbent sår. Og det er jo ikke det, stresscoaching handler om. Det handler jo om at komme et skridt videre, så roden til det, der stresser os, bliver afdækket.

Disclaimer