Billetter til rejser?

Der er mindre end 2 uger til, at børnene får påskeferie. Og hvad skal vi gøre. Vi plejer at finde en billig rejse og tage af sted i påsken. Der er ikke nogen af os, som er særligt vilde med at holde påske. Vi bryder os faktisk ikke om at deltage i påskefrokost. Det er lidt for meget med lam og æg i massevis. Og så synes vi faktisk også, at man trænger til at komme lidt væk fra Danmark henne omkring påsketid. Ned til sydens sol, så vi kan få lidt ekstra energi med hjem.

Tidligere år

Andre år har vi altid kunnet finde flybilletter til Malaga, for eksempel. Eller til Ibiza. Og vi har da haft nogle dejlige påskeferier i Spanien. Men i år kommer vi ikke afsted. Der er jo næsten forbud mod at rejse ud i verdenen.
Vi har faktisk forsøgt at lede efter billige flybilletter til et eller andet lækkert sted. Vi kan sådan set godt finde selskaber, der sælger rejser til fx Spanien, Grækenland eller Tyrkiet. Men de sælger bare ikke rejser i påsken. Tidligst fra juni. Så jeg regner med, at der ikke skal købes flybilletter i år. Vi skal bare være herhjemme.

Det får jo en ende

Det er lidt ærgerligt. Men der kommer jo en ende på det. Vi har i hvert tilfælde lovet hinanden, at lige så snart at anbefalingerne ikke længere er, at man ikke rejser, så finder vi nogle flybilletter til Barcelona, og så tager vi ned og nyder nogle dage der. Og ja, en sommerferie skal vi også på. Men det bliver først i slutningen af august. Vi vil gerne til Asien. Og ja, vi har sådan set allerede været inde for at kigge efter flybilletter til Thailand. Vi har ikke booket rejsen endnu. Men det er vores plan, at vi skal rejse meget, når vi må igen.

Disclaimer