Sidste års success gentages i år

Så er det snart pinse, og i pinsen har vi gentaget successen fra de tidligere år med at tage i Jesperhus Blomsterpark. Det er noget ungerne kan lide og vi andre får slappet lidt af i godt selvskab.

Som de foregående par år har vi i denne pinse booket en hytte i Jesperhus Blomsterpark, det plejer at være en helt speciel oplevelse specielt for børnene at være afsted.

For børnenes vedkommende fik vi sidste år investeret i noget nyt babyudstyr til den mindste, dengang var han lige i det mindste til at bruge den Kombivogn vi købte, men i år tror jeg vi får meget mere gavn af den.

Det der er godt ved at tage afsted to familier i Pinseferien er at man nemt kan supplere hinanden og hjælpe hinanden med ungerne således det er en aflastning for alle voksne at man er flere til at underholde de små.

Noget af det børnene bedst kan lide (i hvertfald den store på 4 år) er fiskesøen, vi har et ritual om at vi hvert år skal have købt noget nyt fiskegrej vi skal have med. I år er det blevet til et fiskenet til den store og en ny fiskestang til den lille – tror måske han er lidt for lille til det endnu – men der skal være orden på det.

Jeg glæder mig til at fortælle mere om hvordan det er gået i Jesperhus Blomsterpark, det er altid godt at komme lidt væk og hvis man har en campingvogn kan man bo billigt dernede.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *