smuk dansk kyst

Find et sommerhus

Vi – du og jeg – ved godt, at vi allerede er for sent på den med hensyn til planlægningen af den næste sommerferie. Vi ved også godt, at vi helt sikkert kommer på ferie til sommer. Vi er bare lidt usikre på hvor – og hvornår. Men det er jo det, der giver lidt spænding i livet. Hvor skal vi på ferie til sommer? Vi har besluttet – og den beslutning er urokkelig – at vi skal holde ferie i Danmark. Igen. Det var skønt sidste sommer. Og sommeren før. Og før igen. Så ja, en ret stor del af sommerferien skal bare bruges i Danmark. Vi har måske allerede opgivet tanken om at se efter sommerhuse på Vestkysten, sådan, som vi først havde tænkt. Det er jo helt vidunderligt at bo i et sommerhus på Vestkysten. Du kan gå lige ned til bølgerne på mindre en 3 minutter – og få den der morgendukkert, som bare giver dig energi og livsglæde. Men det behøver jo ikke at være Vestkysten, vi bor ved.

Mols er smukt

Vi kunne måske bo i et smukt område et andet sted. Der er jo også smukt på Mols. Og du kan sagtens finde et sommerhus på Mols endnu. Mols er endnu ikke så kendt, sådan som Vestkysten er. Det har måske noget at gøre med, at mange turister sydfra kommer hertil landet i bil. Og de vil opleve de smukke landskaber og strande, vi har, langs Vestkysten. Så de har booket alle sommerhusene på Vestkysten. De er glade – og vi er lidt pressede. Men, vi kan jo nemt finde en løsning: Vi finder bare et bureau, der har specialiseret sig i sommerhusudlejning. Og så beder vi personalet om at finde et sommerhus på Mols til os til den kommende ferie – og samtidigt fortæller vi dem, at vi gerne vil have en liste over sommerhuse på Vestkysten, der vil være ledige i en bestemt periode til næste sommer. Vi vil derfor få mulighed for at kunne booke et sommerhus på Vestkysten i god tid.

Kæmpe efterspørgsel

Når vi så taler med bureauets personale om det, får vi ofte at vide, at de ikke kan sende os en lang liste, fordi efterspørgslen er meget stor. Men det de kan gøre, er, at de kan skrive os op til, at vi modtager deres nyhedsbrev, som altid indeholder informationer om ledige sommerhuse på Vestkysten – og på Bornholm, hvis vi er interesserede i det. Vores fordel ved at modtage nyhedsbrevet er, at vi bliver de første, der får kendskab til ledige danske sommerhuse. Nyhedsbrevet udsendes nemlig først på dansk. Og først nogle dage senere på engelsk, så deres udenlandske kunder også kan få informationer.

Vi bliver skrevet op til nyhedsbrevet – og ja, der kommer hver uge et nyhedsbrev, der fortæller om ledige sommerhuse på Vestkysten, såvel som andre steder i landet. Hvis du abonnerer på sådan et nyhedsbrev, så er der ret store chancer for, at du vil kunne få en dejlig sommer i et af de smukke sommerhuse ved Vestkysten. Også selv om du er sent på den med planlægningen.

Disclaimer