Hånd i hånd har ikke været så let under Corona

Dating og sex i en Coronatid

Corona har besværliggjort utrolig mange ting for os. Det har været nogle lange, lange måneder, hvor vi har måtte omstille vores hverdag, arbejdsliv, privatliv og stort set alt andet.

Det har krævet meget af os, men vi har gjort det og vi har gjort det godt.

Én af de ting der også har ændret sig markant under Corona, er vores måde at date på. Vi har ikke længere haft mulighed for mødes og gå på date, har man ikke haft en fast partner, har sexlivet også været sat lidt på pause. Derfor har vi måtte finde nye måder og date på, hvilket vi også har gjort.

Netdating

Én af de ting, som vi virkelig er begyndt at gøre endnu mere under Corona, er at bruge datingapps og datinghjemmesider. Det har været én af de eneste måder, man har kunnet møde nye mennesker og potentielle partnere på.

At bruge netdating har egentlig været populært i meget lang tid, men det er som om, at vi under Corona har set netdatings fulde potentiale. Det har virkelig været et outlet for mennesker, der gerne ville date og det har kunne skabe kontakt mellem mennesker, der har haft brug for det.

Sex kan have mange former

Én af de ting vi også har lært, både af Corona og netdating, er at sex kan have mange former. Under Corona har vi nemlig ikke haft mulighed for at møde nye mennesker, som vi ville under normale omstændigheder. Har man ikke haft en fast sexpartner, har det derfor været svært at finde måder at få stillet sin sexlyst på.

Sexchat og webcam sex er ikke nye fænomener, men det er godt nok steget i popularitet under Coronakrisens adskillige lock downs. Med sexchat har man haft mulighed for at skrive frækt med nye mennesker og derigennem få luft for nogle af sine seksuelle fantasier og behov. Det har samtidigt også givet en følelse af intimitet mellem to mennesker, som har været svær at finde andetsteds.

Ligeledes er webcam sex også blevet mere populært. Mange mennesker har startet med sexchat og derefter begivet sig ud i webcam sex, da det er mere intenst og intimt at kunne se hinanden i steder for kun at skrive sammen.

Hvad kan vi lære af det?

Hvad kan vi så lære af alt det her? Vi kan lære, at vi mennesker er omstillingsparate. Vi er i stand til at tilpasse os alle mulige forskellige livsændringer og svære vilkår.

Vi kan også lære, at vi mennesker har et helt grundlæggende behov for nærhed og samvær. Hvis vi ikke fysisk kan se hinanden, så finder vi andre måder at være sammen på.

Fordi så mange mennesker har været nødt til at ty til andre datingmetoder og forskellige former for sex, så er der også sket en afstigmatisering af online dating, chatsex og webcam sex. Før i tiden er der nogle, der har set meget ned på disse ting. Sådan er det dog ikke længere, hvilket er en meget positiv udvikling.

Disclaimer