Regnskabsassistance behøver ikke være dyrt

Verden bliver mindre og mindre og det er noget alle mennesker og alle brancher skal forholde sig til. Det kan være vanskeligt at tro på at det kan ramme den branche man selv arbejder med, men det rammer alle brancher efterhånden.

Arbejdspladser ryger til Asien og ufaglærte arbejdspladser forsvinder til lande hvor prisen for arbejdskraft er lav og der er masser af villige hænder. Noget af det der ikke ser ud til at forsvinde ud af landet er bogholderi og revision. Det kræver naturligvis en del at være inde i alle reglerne omkring regnskab og hvordan man får det bedste ud af sin virksomhedsøkonomi. Der er flere og flere freelance bogholdere som specialiserer sig i at arbejde for flere mindre virksomheder på een gang og kun være tilknyttet på tilkaldebases. En af disse virksomheder er en bogholder i Aalborg, som hedder RDeconomic. Det er en enkeltmandsvirksomhed som udfylder det hul som iværksættere og små virksomheder har. Der er ikke råd til at ansætte en fuldtids revisor – og der er stadig for meget arbejde til at man selv kan gøre det.

Fokus hos en iværksættervirksomhed er at man skal opbygge fundamentet til sin forretning, det gøres ikke ved at bogføre og sætte sig ind i reglerne. Det gøres ved at bruge tiden på at holde fokus på sin virksomhed. Uanset om du er iværksætter eller har en virksomhed kan du bruge RDeconomic, besøg deres hjemmeside på www.rdeconomic.dk og læs mere om dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *