Trøst på ferie

Vores gode venner, Anni og Jørgen, har været gennem et par turbulente år, efter at Anni for et par år siden fik konstateret kræft i den ene æggestok. Hun blev opereret, men lægerne lagde ikke skjul på, at der var risiko for, at kræften allerede havde spredt sig.

Jørgen reagerede resolut: Nu skulle Anni forkæles mest muligt, for der var en realistisk risiko for, at han skulle miste hende. Han spurgte hende ligeud, hvad hendes største drøm om for eksempel en rejse var.

Anni havde svaret, at hun godt vidste, at de ikke havde råd, men hvis hun skulle pege på et sted, hun gerne ville hen, skulle det ubetinget være Hawaii, der for hende altid har stået som det ultimative rejsemål.

Jørgen gik i banken og havde ingen problemer med at låne nogle penge, for de har altid haft en sund økonomi og dertil en god friværdi i deres hus. Både min mand og jeg kan tydeligt huske Annis glæde, da Jørgen fortalte hende, at nu havde han bestilt en billig rejse til Hawaii. De skulle af sted i to uger, og det blev også en uforglemmelig ferie for dem begge, selv om der selvfølgelig mentalt set hang nogle mørke skyer over deres situation.

Nu her forleden dag var Anni endnu en gang til undersøgelse på sygehuset, og hun kom ud til Jørgen med en virkeligt dejlig besked: En ny scanning havde vist, at hendes kræft nok havde bredt sig fra æggestokken, men nu havde indkapslet sig, så der ikke længere var noget at frygte.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *