Større ecigaretter

Indtil videre har jeg valgt at følge min kone og holde fast i den type e-Cigaret, som vi startede med at bruge for snart et par år siden. Men jeg overvejer helt sikkert at skifte den ud med en af de noget større og mere klodsede, som har den fordel, at man ikke med korte mellemrum skal dryppe ny e-væske ned i mundstykket.

Den type har nemlig en rigeligt stor tank med væske, så den kan holde mindst en hel dag, og det er der jo oplagte fordele ved, for så behøver man ikke medbringe sin flaske med væske, hver gang man forlader hjemmet.

På den anden side har jeg det fint med den type elektronisk cigaret, som vi startede med. Den er lige så tynd i diameter som en almindelig cigaret med tobak i, og den giver mig til fulde den tilfredsstillende fornemmelse af at ryge, som jeg har brug for i bestræbelserne på at bevare mig selv om ikke-ryger.

For min kone og hendes gode veninde, som også damper løs på en e-Cigaret, er der helt afgjort kosmetiske grund til at holde fast i den tynde type, for som kvinder synes de helt sikkert, at de tykkere og mere klodsede af slagsen nok ikke er så feminine.

Der er selvfølgelig en praktisk fordel ved, at vi bruger den samme type e-Cigaret, for vi køber de nødvendige dele som væsker, batterier og fordampere i en webshop, som så sender en pakke til os, når vi har bestilt ny forsyning. Og man kan købe komplette e-cigaret sæt der ganske billigt.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *