Store størrelser

Det er nu godt, at jeg er ansat i pakkepostafdelingen, tænker jeg tit, for mængden af de gode, gammeldags papirbreve er efterhånden skrumpet ind til stort set ingenting. Men i min afdeling nyder vi faktisk godt af, at handelen på internettet stiger markant år for år, og vi kan i høj grad mærke det på antallet af pakker, der skal bringes ud.

Og i langt det meste af tiden er det faktisk et dejligt arbejde, jeg har. Jeg kører rundt i et par landdistrikter med pakker til folk, og langt de fleste af modtagerne er private hjem, hvor jeg tit får en hyggelig sludder med den, jeg afleverer en pakke til.

Det fik jeg også her forleden dag, da jeg skulle aflevere en halvstor pakke til en ret ensomt beliggende landbrugsejendom. Da jeg tog pakken i varevognens varerum, bemærkede jeg et firmanavn og et reklameslogan nedenunder, hvor der stod tøj til store piger.

Min tanke var, at så var det nok en meget voluminøs dame, der var modtageren, men det var nu ikke tilfældet, for det var en almindeligt slank dame, der åbnede døren, da jeg ringede på. Som det ofte sker ude på landet, blev jeg inviteret ind på en kop kaffe, og vi kom til at sludre lidt om handel på nettet i almindelighed og den pakke, jeg afleverede i særdeleshed.

Konen fortalte, at hendes datter på 17 år på grund af en sygdom er meget svært overvægtig, så hun har i sandhed brug for det såkaldte plussize tøj, som hun sammen med sin mor normalt bestiller i en bestemt webshop, som har specialiseret sig i de tøjstørrelser.

Damen fortalte, at hun også selv køber det meste af sit tøj i forskellige netbutikker. Det er dejligt nemt at købe tøj online, sagde hun, mens jeg undrede mig lidt over, at jeg så ikke havde været hos hende tidligere med pakker. Men det var der nu en forklaring på, for familien havde for nylig købt det nedlagte landbrug og var flyttet ind for bare tre uger siden.

Jeg kunne bidrage lidt til samtalen ved at fortælle, at også min kone nogle gange i de senere år har købt kjoler og tunika online, og det har hun også været godt tilfreds med. Og i den forbindelse har jeg tit tænkt, at det er en smule pudsigt, at det koster en del i fragt, når det nu er hendes egen mand, der bringer pakken hjem til hende.

Min kone har for øvrigt også en enkelt købt noget tøj i samme netbutik, som havde afsendt den pakke, jeg afleverede til damen. Nu er min kone ikke sådan skabt, at hun har behov for tøj til store kvinder, men det er hendes søster til gengæld, og det var en fødselsdagsgave til hende, som min kone købte i den netbutik.

Jeg drak min kaffe færdig, og den søde dame nævnte, at vi nok snart ses igen, for det er normalt flere gange om måneden, at jeg køber tøj til enten min datter, mig selv eller min mand i en netbutik, fortalte hun.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *