Skønne rejseoplevelser

Det var i første række min nuværende kone, som jeg kun har været gift med i knap et år, der fik ideen til, at jeg burde dele ud af mine mange personlige rejseoplevelser til andre mennesker, som kan tænkes at have brug for dem. Det kunne ske på for eksempel rejsetanker.dk, der er en rejseportal: http://www.rejsetanker.dk/

Hun fik ideen, efter at jeg i den tid, vi har kendt hinanden, ofte har fortalt om de mange rejser, jeg har foretaget i den erhvervsaktive del af mit liv, hvor jeg som ingeniør i et stort dansk ingeniørfirma har rejst meget rundt i verden.

De mange arbejdsrejser var som oftest af flere ugers varighed, og så havde jeg jo lejlighed til at bruge min fritid til at se mig om og besøge de seværdigheder, der var i nærheden af mit opholdssted.

Nu, da jeg har trukket mig tilbage fra arbejdsmarkedet, rejser jeg ikke ret meget mere, og min nuværende kone har heller ikke specielt meget lyst til at rejse, så vi bruger langt den meste tid herhjemme, men hun vil hellere end gerne høre om mine mange oplevelser rundt om i verden.

Det var for et par uger siden, da jeg fortalte hende om et besøg ved de berømte Iguacu vandfald i Brasilien – eller rettere på grænsen mellem Brasilien og Argentina, at hun fik den ide, at jeg skulle gøre mig aktiv på et eller andet rejseforum, hvor jeg så kan skrive om mine mange rejser.

Som pensionist har du jo tid til det, argumenterede hun og fortsatte med at fortælle mig, at jeg jo rent faktisk er ganske god til at formulere mig på skrift, så hun kunne ikke se nogen grund til, at jeg ikke skulle lade andre få gavn af mine personlige rejseerfaringer.

Det var svært at finde argumenter imod, og det gik op for mig, at jeg vistnok rent faktisk havde lyst til at skrive om mine rejser og de oplevelser, jeg havde fået på dem. Så jeg gav hende ret og lovede hende, at jeg ville finde frem til et website, hvor jeg kunne få lov at nedfælde mine oplevelser på skrift.

Jeg fandt hurtigt et dansk rejseforum, hvor jeg kunne konstatere, at der var særdeles mange indlæg, og at de så godt som alle sammen var af ganske lødig karakter. Jeg surfede rundt på det pågældende site i et godt stykke tid og kunne konstatere, at der var masser af danske rejseanmeldelser, som helt tydeligt kunne være af god værdi for mennesker, der agter sig til de pågældende rejsemål.

Så nu har jeg kastet mig ud i en bibeskæftigelse som rejseskribent. Det er jo ikke noget, jeg får nogen form for betaling for, men det giver mig selv en stor tilfredsstillelse at få fældet nogle af mine mange oplevelser ned på skrift.

Og det er en specielt stor tilfredsstillelse, når nogle af de besøgende på det pågældende rejseforum skriver en kommentar i retning af, at de mener at have fået god valuta for den tid, de har brugt på at læse min rejsebeskrivelser, som jeg forsøger at gøre så detaljerede som muligt.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *