Sexbutik eller online?

Skal jeg købe sexlegetøj på nettet  eller i en fysisk butik? Tjah – der er både fordele og ulemper ved begge. Jeg skal her prøve at dele mine tanker med dig.

Fordelen ved at gå i en sexbutik er naturligvis, at du kan se og føle på varen. Det er også nemt at tale med ekspedienten om erfaringer og kundefavoritter.  Taler vi om sexet lingeri etc. er det jo også indlysende en fordel, at du kan prøve det. Mange sexbutikker sælger også sexvideoer, og du kan flere steder få dem til at sætte en video på, hvis du vil se et par sekvenser, mens du handler. Så kan du samtidig afgøre, om der skal en video med i købet.

Ulempen ved en butik er jo så, at der kun er det udvalg, du ser. Du kan ikke prisshoppe som på nettet heller.

Handler du på nettet er udvalget jo nærmest uendeligt. Går du efter noget helt specielt kan du bruge google shopping og få præsenteret de billigste valg efter en bestemt vare. Der kan være mange penge at spare – også på sexlegetøj. Mange af de nye populære varer såsom We-vibe og lelo – begge populære vibrator kan findes i mange webshops, der sælger sexlegetøj på nettet. Måske er du endda så heldig, at du har en rabatkode.

En anden fordel – og sikkert den mest almindelige – er at folk kan være generte over at gå i en sexbutik. Tænk, hvis du møder nogen, du kender, er en meget almindelig tanke. Anonymitet har du jo bestemt på en anden måde på nettet.

Ulemper ved nettet er at du naturligvis ikke kan prøve lingeri etc. Du kan ikke se varer og mærke kvalitet osv., men heldigvis  er dette jo ikke de værste varer at skulle returnere.

Jeg har endda tænkt på, at jeg skulle gå i en sexbutik og se mig om – og så se, om jeg kunne finde det bedre og billigere på nettet. Blot for at få ny inspiration.

Hvad siger du? Hvad foretrækker du?

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *