Musik helbreder

En af mine gamle klassekammerater helt tilbage fra folkeskolen bor i nabobyen bare 16 kilometer fra vores by. Gennem de seneste godt 40 år efter skoletiden har Svend og jeg holdt kontakt med hinanden og besøgt hinanden med jævne mellemrum. Han arbejder i øvrigt meget med Powerpoint, som han underviser i og holder kurser i.

For et halvt års tid siden blev jeg ringet op af Svends kone med besked om, at han var kommet alvorligt til skade i et trafikuheld. Jeg besøgte ham på sygehuset, og det var trist at få at vide, at Svends skade i ryggen ville gøre ham lam fra hofterne og nedefter resten af livet.

God højtaler

God højtaler fra Danguitar.dk

Svend er en sej gut, så da han var blevet udskrevet fra hospitalet og var godt i gang med genoptræning, besluttede han sig for, at ville bruge en del af sin tid på at dyrke musik, som han altid har holdt af. Han fik indkøbt en god harmonika, for den kan han sidde i sin stol og spille på, da man jo ikke skal bruge benene for at spille på sådan en.

Forleden dag besøgte jeg igen Svend, og jeg kunne konstatere, at han efterhånden er blevet ganske habil på sin harmonika. Men konen havde været ved at gå ud af sit gode skind på grund af mange timers spil hver dag, så nu havde han fået installeret en mikrofon, der via en lille forstærker kunne sende lyden op til en højtaler i hans høretelefoner, så han kan høre sin egen musik, selv om han spiller så sagte, at det ikke kan genere hans kone.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *