Musik er mere end at lytte

Musik kan de fleste mennesker lide – enten som en mere eller mindre konstant faktor i baggrunden eller som koncentreret nydelse til en koncert eller i stuen foran stereoanlægget. Men der er jo også mennesker, der tager musiknydelsen et stykke videre og SELV spiller musik. Og de er altså ofte mere nydende, når de udfører deres kunst eller lytter til andres. Nogle mennesker er så musisk begavede, at de behersker en lang række musikinstrumenter (som disse her), mens andre musikere koncentrerer deres kunst om ét enkelt instrument.

Selv er jeg vild med musik – men kun i perioder, Der kan sagtens gå en måned eller to, hvor jeg kun lytter til musik i baggrunden og når jeg kører bil. Pludselig er det så, som om min glæde ved musik revitaliseres, og så sidder jeg ofte og lytter koncentreret til musik foran mit ret avancerede Hi-Fi anlæg. Eller jeg har mine Bose hørebøffer på foran computeren, mens jeg arbejder.

Youtube er i øvrigt er ret fedt sted at finde masser af gode musikalske oplevelser. Kan du for eksempel lide trommer, og har du sørget for kvalitet i din højtaler, kan du lige dyrke denne her:

Det er da musik på højeste plan, ikke?

Generelt er jeg mere til musik, der har indhold end til de der tomhjernede døgnfluer, som meget moderne musik er. Tænk blot på, hvor populær den GODE musik er. Mark Knopfler er et godt eksempel i forhold til de popstjerner, der er fremme i dag. Hvor mange af dem tror du er populære om bare fem år fra nu?

Det er næppe mange af dem, der er ever green, som det hedder, om 5 år fra nu. Uanset hvad: Jeg kan ikke selv spille på nogen instrumenter, men jeg kan nyde musikken. Og det gør jeg så!

Markela Dedopoulos

Disclaimer

One Comment

  1. Fantastisk trommesolo. Jeg har altid holdt meget af Phil Collins og hans evner på slagtøj!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *