Luksuriøs kaffemaskine med rabat

Da jeg blev færdig med mit studie i psykologi, var der mange ting, som jeg pludselig fik råd til. Jeg gik fra den beskedne SU til en fast, solid indkomst, og derved fandt jeg ud af, hvor meget man egentlig kunne købe af luksusting. Jeg blev hurtigt enig med mig selv om, at jeg ville forkæle mig selv lidt og faldt således over ideen, at jeg skulle have en rigtig god kaffemaskine. Hvilken bedre måde er der at afslutte sit studieliv på end med spandevis af fantastisk kaffe? I forhold til kaffemaskiner er der mange valgmuligheder, og alle kan de noget forskellige, der gør dem attraktive og unikke på sin egen måde. Dette betød, at det tog lidt længere tid at finde den rigtige, men endelig fandt jeg en model, jeg simpelthen ikke kunne stå for. Det var en indbygget kaffemaskine, som kunne integreres i det moderne køkken, og den var foruden at være effektiv og alsidig også smart at se på. Dette var den helt rigtige maskine for mig, og jeg vidste straks, at jeg ville nyde godt af denne i mange år fremadrettet.

Den udvalgte kaffemaskine fandtes billigst hos Whiteaway, og ud over at man fik en god kaffemaskine, tilbød hjemmesiden også fri fragt. Whiteaway er en hjemmeside, jeg er godt bekendt med, og man kunne da også se på deres bedømmelser, at min udvalgte kaffemaskine var populær blandt køberne, hvilket jo kun var et godt tegn. Dette var endnu et plus, da der ikke er noget mere retvisende end forbrugeranmeldelser, da man dermed får en ide om, hvordan produktet også virker i praksis og ikke bare producentens betegnelse.

Alt i alt kunne der altså konstateres, at kaffemaskinen, som stort set kunne det hele, var det eneste valg for mig, og den skulle være et symbol på afskeden med studielivet og dårlig kaffe.

Med en attraktiv rabatkode blev kaffemaskinen også billigere

Min internetsøgen stoppede dog ikke helt efter at have valgt den rigtige kaffemaskine. Som studerende bliver man hurtigt opmærksom på de besparelsesmuligheder, der findes, og jeg var derfor nysgerrig efter at se, om det var muligt at finde eksempelvis rabatkoder til indkøb hos Whiteaway.dk. Jeg var ikke særlig forhåbningsfuld, men besluttede mig dog for, at jeg alligevel ville være nysgerrig.

Det tog da heller ikke mere end fem minutter, før jeg havde fundet en rabatkode, som også kunne bruges til køb af min kaffemaskine. Den fandtes på en hjemmeside, som hedder Rabatbanditten.dk, og her var faktisk samlet mange forskellige rabatkoder, som henvendte sig til mange forskellige forretninger. Her fandt jeg en rabatkode til Whiteaway.dk på 8 %, og for en kaffemaskine til omkring de 10.000 kr. var dette altså en større besparelse. Med rabatkoden kunne jeg spare omkring 800 kr., og dette var da på ingen måde småpenge, selvom man ikke længere lever på SU. Jeg blev ærligt talt en smule forbavset over, at man ved at bruge fem minutter på internetsøgning kunne spare så mange penge, og dette alene gjorde, at købet ikke blev helt så voldsomt, som jeg ellers havde forventet. Det tog da heller ikke lang tid, før jeg havde bestilt kaffemaskinen, og flere gange måtte jeg tage kvitteringen frem igen for at se, om det virkelig kunne passe, at jeg havde fået 800 kr. i rabat – men den var god nok.

Min far har altid sagt: ”En kroner sparet, er en krone tjent”, og jeg kom således til at tænke på, at det var en rimelig god indtjening for fem minutters arbejde. Det er i hvert fald ikke sidste gang, at jeg kigger internettet igennem for rabatkoder, og det er da heller ikke sidste gang, at jeg besøger Rabatbandittens hjemmeside. Hjemmesiden havde nemlig flere gode tilbud om rabatkoder, og man kunne hurtigt spare mange penge, hvis man skulle ud og investere i andre ting.

I dag er min kaffemaskine blevet installeret i mit nye køkken, og hver gang jeg tager en kop kaffe, kan jeg ikke lade være med at tænke, at den smager lidt bedre, efter at jeg har sparet 800 kr. på maskinen – så kan man godt tillade sig at tage en ekstra kop.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.