Lokaler til udvidelse

Det går godt med kartoflerne, og det har jeg jo skrevet om før. Men nu går det faktisk så godt, at vi har besluttet, at forretningen skal udvides! Det er der selvfølgelig en del arbejde i, og vi har delt opgaverne mellem os, så vi hver især ikke kører sure i det. Jeg har påtaget mig opgaven med at gennemtrevle markedet for lagerlokaler, kontorlejemål og butiksudlejning. Og det skal nok blive en ret interessant opgave!

Erhvervslokaler kræver omtanke

Her ude i det vestlige kaster vi os normalt ikke ud i vilde projekter, og det gør vi da heller ikke i denne forbindelse. Vi har tænkt længe over det hele, og vi har sonderet et hav af muligheder. Vi har overvejet, om vi skulle bruge dele af vores ikke helt ubetydelige kapital på at investere i for eksempel projektejendomme (denne type her) – eller om vi blot skal leje os ind de steder i Danmark, hvor vi vil slå os fast.

Valget er faldet på, at vi i første omgang vil leje. Altså medmindre der dukker tilbud på noget op, der er så attraktivt, at det ville være dumt ikke at købe.

Vi vil gerne leje, fordi det er mere fleksibelt for os. Nu går vi ikke ind i projekter uden at have nærmest viden om, at de vil lykkes, men vi har jo også erfaret, at vi ofte vækster mere, end vi selv troede. Og køber vi for eksempel lokaler, som vi så hurtigt vokser ud af, står vi der.

Altså: Vi vil leje os frem!

Karin ovre i slag er ret forhippet på det fleksible i at finde et decideret kontorhotel i København. Vores foretrukne portal – Respace – har faktisk ganske mange kontorhoteller i porteføljen: https://respace.dk/kontorpladser/kontorhoteller/

Nu skal jeg lige lure lidt mere på det, for jeg ved, at jeg kommer til at bruge noget tid der, og jeg er ikke social eller indstillet på en masse snak ude ved vandkøleren. Vi vestjyder vil arbejde – og gerne meget! Men det skal da undersøges selvfølgelig.

Jeg skal nok senere holde dig orienteret om, hvordan det går med projektet. Jeg er ret sikker på, at der nok skal komme nogle erfaringer, der er værd at dele 🙂

Disclaimer