Lammeskind er skønt

Det var helt oplagt et impulskøb, men min mand blev nu glad for dem, da jeg i går kom hjem fra en shopping tur med to meget flotte stolehynder i lammeskind, som jeg havde fået øje på i den forretning med boligtekstiler, jeg var inde i for at købe en ny bademåtte til vores badeværelse.

Jeg er egentlig ikke så slem til at falde for den slags impulsindkøb, men forretningen havde åbenbart indkøbt et større parti af disse hynder til en fornuftig pris, for der var i hvert fald tale om et virkelig godt tilbud, som jeg altså lod mig lokke af.

Min tur i byen skyldtes som sagt, at jeg skulle have købt en ny bademåtte i frotte, men jeg skulle også ind i den skoforretning, hvor jeg holder mest af at handle for at få købt mig et par varme vinterstøvler. De gamle er ganske enkelt slidt ned, og sålen er gået fra ude i spidsen af den ene støvle, så det er bestemt ikke nogen luksus at få et par nye nu, hvor vinteren lige er begyndt.

Også i skoforretningen var der et godt tilbud, som jeg i øvrigt også lod mig lokke af. Efter at jeg havde valgt mig et par støvler fik jeg øje på en udstilling af nogle meget flotte hjemmesko til herrer, som angiveligt var sat ned til under halv pris af det normale.

Da jeg ved, at min mand bruger størrelse 43 i sko, var det nemt nok at købe et par til ham, der passer ham.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *