Konference på sildeøen

Det var faktisk en konference, jeg for tre år siden var deltager i på grund af mit arbejde, der fik mine øjne op for, hvor dejlig en ø, vi har ude i Østersøen. Før den konference havde jeg aldrig været på Bornholm, men der var lidt fritid i den forlængede weekend, jeg var der, så jeg fik lejlighed til at se lidt af øen. Jeg arbejder jo med at rådgive om a-kasser og fagforeninger, og det medfører en hel del konferencer faktisk.

Jeg var bagefter ikke i tvivl om, at jeg gerne ville tilbage til øen og holde en ferie på Bornholm. Da jeg nævnte det for min mand, var lidt nervøs for, hvordan han ville reagere, men heldigvis gav han udtryk for, at det da var en glimrende ide, for han havde heller aldrig været på Bornholm.

Jeg gik i gang med søge efter sommerhus på Bornholm på nettet, for det er helt oplagt, at vi skal leje et hus derovre til vores ferie. Både min mand og jeg rejser en del i forbindelse med jobbet, så vi bor ofte på hotel, så det gider vi i hvert fald ikke i en ferie.

Det gik hurtigt op for mig, at jeg havde lidt dårligt kendskab til den bornholmske geografi, så inden jeg valgte et passende feriehus på Bornholm til os, opdaterede jeg min viden om øen, for vi skulle gerne finde et hus med en beliggenhed, der matcher vores ønsker om at bo tæt på en god badestrand, men alligevel ikke for langt væk fra en by.

Nu har jeg fundet et godt hus, og vi tager af sted i maj måned. Ferie er simpelthen der, hvor jeg og resten af familien lader op til de strabadserende tildragelser i livet 🙂

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *