Hvad er en e-cigaret egentlig for en størrelse?

E-cigaretter er det nye sort inden for nydelse af rygning, men hvad er en e-cigaret egentlig? Teknisk set er der ikke tale om rygning, når du bruger en e-cigaret, men derimod damper du på den. Hvor der ved tobaksrygning inhaleres en skadelig røg fyldt med giftige kemikalier, så er e-cigarettens damp blot væske, der bliver opvarmet og dermed kan give samme fornemmelse som cigaretternes røg. E-cigaretten adskiller sig ligeledes ved ikke at være en éngangscigaret, men derimod bruger du den samme e-cigaret gang på gang. E’et i e-cigaret står nemlig for elektronisk, hvilket skyldes at den kører på batterier, der bare genoplades, når de er flade. Batterierne sørger for at få opvarmet den indsatte væske, så du hurtigt kan nyde dampene med god samvittighed og endda også en lækker smag. Denne væske kan både fås med og uden nikotin, og e-cigaretten kan dermed give samme effekt og nydelse som de klassiske cigaretter og lignende, men du slipper bare for alle de kedelige konsekvenser.

E-cigaret giver fuld rygenydelse uden skadelig røg

Hvor den traditionelle rygning, foruden de stærkt skadelige kemikalier, også efterlader gule tænder, dårlig ånde, en vedvarende lugt indendørs, så den dårlige vane også enormt tærende på økonomien. Hvad siger du til at blive alle disse dårlige sideeffekter kvit, men stadig beholde den beroligende effekt ved inhalering? E-cigaretten er netop svaret her, da dampene ikke har den stygge stank af tobak, men derimod kan du få væsken med diverse former for smage, så du selv bestemmer, hvordan dine dampe skal smage. Med de mange muligheder, så er der noget for enhver smag, og at dampe på e-cigaretten bliver derfor meget mere end at få stillet sin rygetrang, da det rent faktisk også er velsmagende og duftende. Da e-cigaretten heller ikke skal skiftes ud efter brug, så er der på sigt også masser af penge at spare ved at skifte over til denne moderne og innovative måde at nyde inhalering.

Hvor købes e-cigaretter?

Er du allerede nu blevet nysgerrig og overvejer at skifte de skadelige cigaretter ud med en e-cigaret? Så skal du have skaffet dig en e-cigaret startpakke, hvor du finder det nødvendige udstyr til at komme i gang med at dampe i stedet for at ryge. Foruden selve e-cigaretten, så skal du nødvendigvis også have en oplader til når batterierne er flade. Men her kan det være en fordel at have sig en ekstra e-cigaret, så du også har en til brug, mens den anden ligger til opladning, så du er sikker på altid at have en e-cigaret ved hånden, når trangen melder sig. Derudover så er der naturligvis også væsken til e-cigaretten, så du rent faktisk kan få noget damp at inhalere. Og her er der masser af muligheder at vælge mellem! Alt fra mint, citrus og jordbær til cola, kaffe og vanilje er der at finde på hylderne blandt smage til din e-cigaret. Du kan finde udvalget både i fysiske butikker samt online på diverse hjemmesider.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *