Haba haba sut sut

Det kan da godt være, jeg er ved at blive lidt gammel eller bare ikke rigtig med på beatet mere, men det er nogle gange svært at følge med ude fra kartoffelmarkerne. Min kone kom og sagde, vi skulle købe HABA til lille Gertrud (det er jo min datter). Det første og eneste, jeg kunne tænke på, var den der sang, der var så super populær dengang, vi gik til halbal og jeg mødte Gudrun, som nu er mor til Gertrud. Men det viste sig så, at HABA er spil og legetøj… Så kunne man da lige lære det, nemlig!

Kan du huske HABA haba sut sut?

Hvis du ikke kan, kommer den lige her:

Hvad siger du så?

Gertrud koster en del

Siden vi fik Gertrud sidste år, er der godt nok kommet mere output i fars svinelæder! Det er dælme ikke billigt at have sådan en bette trold. Men sød og dejlig er hun jo, så fra her punger ud med de swot penge, jeg da trods har fra kartoffelsalget. Til gengæld fatter jeg ikke, at der skal så meget babylegetøj til, men det skal der, siger Gudrun.

Hun har vist mig denne hjemmeside med sjovt legetøj: https://sjovtlegetoej.dk/ og jeg kan da godt se, det er smart og så’n noget. Nu er jeg ikke møj for det der djævelskab med at købe på nettet, men Gudrun er helt pjattet med det. Nå ja – ikke at jeg har noget egentlig imod det, men jeg har jo ingen af de der plastikkort. Jeg nøjes med kontanter, for det er nu nemmere at balancere med, når skattefar også helst skal holdes lidt udenfor, som vi bruger at gøre her i Vestjylland.

Den bette baby er det hele værd

Nu må du ikke tro, jeg ikke er frisk på at give det bette nolder, hvad hun skal have. Det er jeg, og jeg har nok også råd til det. Jeg tænker bare, at det er møj at bruge på babylegetøj, for lige om lidt er hun jo ikke en baby mere. Inden vi får set os om, skal jeg ud med haglsprederen og sidde vagt, når de bumsede knejter inde fra storbyen Ringkøbing vil lave gale streger med hende. Og det vil de!

Men nu er Gudrun begyndt at mumle om, at det jo da kunne være, vi skulle hygge os uden de der kondomer – for der er jo plads nok i stuehuset til et par stykker mere, som hun siger. Det ender vel sagtnes med, at jeg ikke skal pakke babylegetøjet så langt væk alligevel, når Gertrud vokser til 🙂

 

Fed artikel om at købe legetøj

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *