Min bror gemte noget i garagen

Det var selvfølgelig en kedelig opgave, vi havde i familien, da min bror for at par måneder siden døde efter kort tids sygdom i en alder af kun 57 år. Min bror levede alene, så det blev min søster og mig, der måtte påtage os opgaven med at få tømt hans hus og dele hans ejendele.

I udhuset bag hans carport fandt vi en splinterny biopejs, som endnu ikke var pakket ud. Jeg kunne godt huske, at min bror havde fortalt mig om den, og blandt andet havde nævnt, at sådan en kan stå i stuen og sprede hygge fra flammerne, som kommer ved afbrænding af bio-ethanol. Der skulle hverken komme røg eller sod fra pejsen, fordi forbrændingen er så fuldstændig, at der ikke er restprodukter.

Siden havde jeg egentlig glemt, at min bror faktisk havde nået at købe den, inden han blev syg. Min søster anede ikke, hvad sådan en er for noget, så hun sagde straks, at den kunne jeg da bare tage. Det tog jeg imod ud fra den betragtning, at en pejs kunne blive et plus i vores sommerhus, som vi købte sidste år.

Jeg undrede mig lidt over, at der ikke var noget bio-ethanol med i kassen med min brors biopejs, og jeg havde ingen ide om, hvor man kan købe det flydende brændsel til sådan en pejs.

Så jeg måtte i gang med at søge på nettet efter udstyr til bio pejse, og det fandt jeg da også ganske nemt og bestilte fem dunke med bio-ethanol.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *