Giv os frisindet tilbage!

Jeg er en af de rigtig mange mennesker, som glæder sig over, at vi danskere generelt er blevet mere åbne og mere frisindede, når det kommer til erotik. Sex er verdens mest naturlige ting, og det er vel lige som grunden til, at vi alle eksisterer!

Til trods for det har jeg mødt rigtig mange, som kigger ned på mig, når jeg siger, at jeg bruger sexlegetøj flere gange om ugen. Jeg har godt nok en kæreste, men en gang i mellem nyder jeg simpelthen at ligge for mig selv med min Magic Wand.

En Magic Wand vibrator er simpelthen guds gave til os kvinder. Har du svært ved at få orgasme eller vil du prøve at opleve kraftigere eller måske multiorgasmer, så kan det varmt anbefales at købe et Magic Wand massageapparat.

Nu er det heller ikke sådan, at min kæreste Jonas og jeg aldrig dyrker sex. 2-3 gange om ugen dyrker vi lækker sex og dette til trods for, at vi har været sammen i 11 år. Jonas og jeg nyder også at bruge sexlegetøj sammen, herunder dildoer, vibratorer og naturligvis vores Magic Wand.

Men en af de sexartikler som vi bruger lige så ofte, og som vi nærmest er blevet afhængige af, er vores sexgynge. Jeg tror, at sexgyngen er skyld i, at vi efter så mange år stadig nyder at have sex sammen. Sexgyngen gør, at vi kan dyrke sex i så mange forskellige og fantastiske stillinger, som ellers ikke er mulige. Så er jeres sexliv ved at blive lidt trivielt, så kan vi på det kraftigste anbefale en sexgynge.

Disclaimer

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *