Gaver er ikke altid nemme

Min bror og jeg havde en venskabelig diskussion her i aften om, hvad vi skulle finde på at give vores far i gave, når han om godt tre uger runder de 60 år. Han var ikke i tvivl om, at vi burde give far en ny boremaskine, for det kunne han bestemt godt trænge til.

Men som kvinde kunne jeg ikke lade være med at tænke – og sige – at det da var alt for fantasiforladt. Nej, når far fylder 60 år, skal han have et eller andet, han kan huske tilbage på som en rar ting i forbindelse med den runde fødselsdag.

Jamen, hvad har du da af gaveideer til ham, spurgte min bror lidt drillende. Egentlig havde jeg ikke tænkt på noget særligt, men jeg kan godt selv lide at få oplevelsesgaver i stedet for materielle ting, så jeg foreslog min bror, at vi fandt på en oplevelsesgave til far.

Jeg kunne se på ham, at han tyggede lidt på det, men så gav han mig faktisk ret, for han mente også, at gaven gerne må være noget, som far kan tænke tilbage på. Så tilbage var bare at finde ud af, hvad det så mere konkret skulle være.

Mine tanker gik i retning af noget med en rejse, for vores far holder meget af at tage på rejser, men det rækker økonomien nu ikke til, så vi aftalte, at jeg i morgen skal finde en hjemmeside, som jeg ved har et stort udvalg i oplevelsesgavekort og finde noget velegnet der. Det er vist oplevelsesgaver.dk, der er den bedste hjemmeside til den slags. Åh jeg elsker altså bare nettet! Forleden skulle jeg finde ud af, hvor jeg fandt den bedste a-kasse og fagforening til mine behov, og igen var det nettet, der hjalp mig via hjemmesiden trygt.dk 🙂

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *