Molo kids

Fødsel

Det er nok helt almindeligt, men jeg var alligevel lidt overrasket over min egen reaktion, da jeg sidste år havde været hos lægen og fået bekræftet, at jeg var gravid. Allerede på vej hen mod parkeringspladsen tæt ved gågaden i vores by, begyndte jeg at tænke på babytøj. Det var måske nok, fordi jeg passerede en forretning med baby- og børnetøj, at jeg begyndte at planlægge, hvordan min nyfødte skulle klædes på.

Hos lægen var det aftalt, at jeg skulle bestille en ny tid hos hende tre måneder senere, hvorefter hun ville bestille tid til den almindelige scanning, man som gravid bliver tilbudt. Jeg var lidt spændt på besøget hos min egen læge, men endnu mere spændt på den scanning, der skulle følge efter.

Min graviditet forløb helt planmæssigt indtil mit besøg hos lægen. Hun undersøgte mig grundigt og sagde efterfølgende, at hun nok måtte forberede mig på, at der kunne være tale om tvillinger, for hun mente faktisk at kunne mærke to fostre ved at føle på min temmelig udspilede mave.

Det gjorde selvfølgelig spændingen op til min scanning ugen efter endnu mere intens. Det viste sig da også ved den scanning, at der var to fostre i min mave, men det var for tidligt at fastslå kønnet på de to.

Jeg var ellevild af glæde men på samme tid en anelse bekymret, for det er selvfølgelig dobbelt arbejde og dobbelte udgifter, når man føder tvillinger. På den anden side bliver det jo overstået med to børn på én gang, og min mand og jeg var aldrig i tvivl om, at vi i hvert fald ville have mere end et enkelt barn.

Nu er jeg godt på den anden side af fødslen, som forløb helt normalt, og de to piger, som det er, er nu to måneder gamle og trives helt perfekt.

Allerede dagen efter fødslen blev jeg på sygehuset overrendt af hele familien på både min egen og min mands side. Det var lidt anstrengende, men det var også indbringende, så da jeg var kommet lidt til kræfter igen, glædede jeg mig faktisk over, at vi har en stor familie.

Alle havde nemlig valgt at komme med babytøj i barselsgave, og de  havde da revet sig, for der var selvfølgelig dobbelt op af det hele. Så jeg var meget tilfreds med de mange gaver, som bestemt var meget brugbare.

På forhånd havde jeg selv købt lidt tøj, blandt andet et par sparkedragter fra Småfolk ( købt her ), som er et af de tøjmærker til børn, jeg holder meget af. Nu blev den smule, jeg havde købt, suppleret med adskillige sparkedragter og nattøj til de små.

Noget af det sødeste, vi fik i barselsgave, var nattøj til begge pigerne fra Molo Kids. Det var et par virkeligt lækre natdragter, som samtidig var meget smarte i designet og ikke alt for ”pigede” i form af lyserøde farver eller andet.

Også andre havde valgt tøj fra Molo til pigerne, så jeg i hvert fald var forsynet med påklædning til dem den første måned, hvilket var en stor lettelse.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *