Det perfekte iPad cover?

Tilbage i 2010 udtalte tidligere Apple-direktør Steve Jobs, at tablets med mindre skærme end den almindelige iPad, ville være død på udgivelsesdagen. Man kan altså sige, at rygterne om en ny iPad mini er en ny retning for Apple.

For ikke desto mindre spår især amerikanske nyheds- og teknologisites, at Apple inden udgangen af dette år vil præsentere en iPad Mini. Ifølge det amerikanske nyhedssite abcnews udkommer iPad Mini allerede i oktober. Avisen har tilsyneladende denne oplysning fra anonyme kilder.

Apple har endnu ikke bekræftet, at der overhovedet kommer en iPad Mini, men i hvert fald er producenter og virksomheder så sikre på, at denne opfindelse rammer butikkerne, at de allerede har sat gang i produktionen af iPad mini covers. Ja faktisk kan du allerede nu købe dit iPad Mini cover på diverse onlinebutikker, der forhandler mobiltilbehør. Så nu skal du blot vælge, hvilket iPad Mini cover, der passer til dig.

Der er flere alternativer, når det kommer til et cover til ipad, så du har mulighed for at vælge imellem adskillige designs i alle prisklasser.

Det vandtætte iPad Mini cover, er til dig, der tager din iPad Mini med på stranden eller swimmingpoolen. Denne type iPad Mini cover er bestemt også en god ide, hvis du kender dig selv godt nok til at vide, at du er typen, der har tendens til at være klodset og kunne finde på at spilde væske på din iPad. Ikke overraskende er det denne type iPad cover, der beskytter bedst mod splid af væske.

iPad covers på markedet fås i materialer som plastik, som er særlig anvendeligt for dem, der er lidt klodsede, eller som altid bærer en stak af ting og sager i hænderne. iPad covers i plastik er nok den løsning, der passer til de fleste, da de fås i mange farver og designs. Man kan også vælge at beskytte sin iPad med et lædercover, hvilket også er en ganske udmærket løsning.

Er det meningen, at familiens yngre medlemmer også skal kunne lege med iPad Mini, så er det klart en god ide at vælge et iPad cover, hvor beskyttelsen af iPad er hovedformålet frem for et flot design. Børn elsker at lege med iPads, og der er en lang række apps, der både underholder og underviser børn på samme tid. Men samtidigt børn også i langt mindre grad i stand til at begå sig med omhu og passe på sine ting, og derfor bør et iPad cover i dette tilfælde være stærkt og i stand til at kunne modstå, at iPaden bliver tabt på gulvet. Heldigvis byder markedet på en række Ipad covers, der er ”børne”-modstandsdygtige og samtidigt også ”nuttede” at se på. For eksempel har Big Grips designet et iPad cover, som både ser sjov ud, er komfortabel og beskytter din iPad. Dette iPad cover er formet som en ramme, og på den måde har børnene et godt tag i iPaden, og der er derfor mindre sandsynlighed for at tabe den. En anden mulighed er at vælge et iPad cover af mærket Otterbox. De er godt nok ikke designet i en masse børnevenlige farver, men det er alligevel en af de mest populære iPad covers, der findes, og de er kendt for at yde meget god beskyttelse.

Altså når du har fået din nye iPad Mini i hånden, så skynd dig hurtigt at find dig det helt rigtige cover. Men før du køber, så overvej nøje, hvilket iPad cover, der passer bedst til dig.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *