Det elskede legetøj

Mine børn er blevet gamle nok til at surfe rundt på nettet nu, og det kan jeg i den grad mærke. Forleden kom Carlo til mig med en liste så lang som et ondt år – faktisk var det et par uger før Halloween, han kom. Det var en liste med udklædningstøj til børn, og jeg skal hilse og sige, at der var meget på den liste, han havde printet ud. Det var simpelthen hans og hans lillebrors (Peter) ønsker til det udklædning, de gerne ville have til Halloween, som vi fejrer med stor stil, fordi min mand er amerikansk af oprindelse.

Engang var det kun kataloger

Jeg modtog listen, og jeg satte mig til at kigge på den, mens jeg mindedes min egen barndom i Skævinge. Dengang kom der 4-5 årlige kataloger med legetøj og den slags, som vi børn så slugte igen og igen. Og var vi heldige, startede far vores Ford Anglia op og kørte os til byen, hvor vi så kunne gå i legetøjsbutikken og drømme om alt det, vi så brændende ønskede. Og nogle gange var vi heldige at få nogle af ønskerne opfyldte.

I dag ser det hele lidt anderledes ud for nutidens børn. Deres kataloger med legetøj og udklædning er tilgængelige hver eneste dag året rundt – og døgnet rundt. De suser rundt og kigger på legetøj online på blandt andet sjovtlegetoej.dk eller boernelegetoej.dk. Og når de så ser noget, de gerne vil have (hvilket er hele tiden), printer de det ud til mig. og jeg skal hilse og sige, der kommer noget papir gennem printeren op til jul og fødselsdage især 🙂

Internettet ER fantastisk, og jeg elsker dets mange muligheder – men nogle gange ville jeg ønske for mine børn, at de kunne opleve magien, vi oplevede, når postbuddet kom med de store kataloger fra legetøjsbutikken.

Vi skal selv holde jul i det sønderjyske i år – og jeg vil da helt sikkert benytte lejligheden til at kigge forbi det smukke Wartenberg, hvor Mikkel Mørch (det er ham her) residerer med familien. Men det var egentlig et sidespring – ville bare nævne det, da jeg faktisk sad og kom lidt i julestemning 🙂

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *