Daminoshop til din hest

Hvis du har hest, bør du kende til Daminoshop! Ja, det er da noget af en påstand, men jeg vil nu stå bag den, for Daminoshop har nogle helt utroligt gode og ret vigtige produkter til heste, der i den grad kan hjælpe på deres sundhedstilstand. Og hvem vil ikke gerne holde sin hest sund, rask og i fuldt vigør? Mange heste kan for eksempel blive ramte af kolik – der er mange slags kolik – og sker det, er der produkter, der hurtigt kan hjælpe hesten af med den smertefulde kolik.

Daminoshop – hestens bedste ven?

Nu nævnte jeg kolik, og faktisk kan en hest få gæringskolik, vindkolik, sandkolik og forstoppelseskolik! For eksempel er sandkolik ret almindelig, og det skyldes en ophobning af sandkorn, som hesten får i maven via græsning især. Kommer der for mange sandkorn, kan hesten få koliksmerter, og her kan noget så enkelt som loppefrøskaller hjælpe helt enormt og hurtigt!

Den slags loppefrøskaller kan naturligvis købes online hos Daminoshop.com, og det er faktisk tilrådeligt at have de skaller præsent i stalden, så man kan sætte hurtigt ind, hvis en hest får kolik.

Butikken har også et hav af andre gode produkter til heste. Det er for eksempel produkter til pelspleje, antibid, muk og såmænd er der også lidt til dig, der er rytter: Hudpleje til ryttere. Enhver, der rider meget, ved, at der kan opstå alskens skarvesår i skridtet, øm numse og meget andet. Og her har Daminoshop altså også redningen i form af 100% økologiske cremer, der hjælper.

Butikken har også et godt udvalg af sunde godbidder til heste, og her er det altså værd lige at slå fast, at lige så sundt, som du gerne fodrer din hest, lige så sunde skal godbidderne altså være. Det skylder du din hest!

Er du hesteejer, er der en statistisk sandsynlighed for, at du også har hund. Til hunde har Daminoshop også en del interessante kosttilskud, som du bestemt bør kigge nærmere på.

Til slut skal nævnes, at Daminoshop sender fragtfrit, hvis du køber for mindst 500 kroner, og jeg kan godt hviske dig i øret, at det kommer du nemt til, for butikken bugner simpelthen af så mange lækre ting til hesten, at du slet ikke kan lade være!

Hvad med sundhed til mennesker?

Jo da! Hvis du er interesseret i en sund livsstil, der indebærer at spise sundt og motionere korrekt, er der skam masser af muligheder til dig også. Det bedste sted at starte på nettet er uden tvivl hjemmesiden alun.dk – den bugner af viden og gode produkter!

 

 

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *