Bryllupsreception i et festtelt på Amager

Jeg har altid godt vidst at Allan og Line var store Beatles Fans, men at der skulle stå to danske Beatler og spille Beatles for os til deres bryllupsreception sidste lørdag, kom bag på mig – musik til bryllup i absolut topklasse. Normalt er folk lidt generte til den slags bryllupsreceptioner. Folk kender ikke alle sammen hinanden og når man kommer direkte fra en højtidelig kirkeceremoni er der altid lidt tilbageholdenhed i folk. Folk snakker sammen i høflighedsfraser og der er tit en stemning af at alle bare venter på at festlighederne skal komme i gang.

Det skal jeg love for at de kom hurtigt til Allan og Lines bryllupsreception. Jeg vil næsten gå så langt som at kalde det en genistreg at hyre denne duo ”The HalfBeatles” til at spille til receptionen. Knap var vi landet da musikerne startede op og brudeparret lagde ud med at danse en dans til ”I saw her standing there”, hvilket var tegnet til os andre om at festen kunne begynde. Lynhurtigt var stemningen lagt til at vi skulle have det sjovt, folk snakkede mere åbent med det samme og andre sang med på musikken. Enkelte andre par begyndte at danse. HalfBeatlerne virkede som om de havde prøvet lidt af hvert, de kom med sjove kommentarer til de lidt fesne klapsalver der kom fra folk, det var dejligt forfriskende efter en tur i kirken. I det hele taget vil jeg betegne de 2 musikere som utrolig charmerende på en lidt Beatles lignende måde, jeg er sikker på at de har nærstuderet de rigtige Beatler og deres væremåde – et fantastisk Beatles coverband. De udstrålede utrolig meget ro, selvtillid og karisma i alt hvad de gjorde, hvilket gav os ro til at nyde den gode stemning. Vi var bestemt i gode hænder. Efter en time med musik takkede The HalfBeatles af med ”Twist and shout” og dansegulvet var nærmest fyld op til bristepunktet på dette tidspunkt.

Afslutningsvis råbte vi på ekstranummer og det efterlevede de på en betingelse. De kommanderede de os alle ud på gulvet for at danse i rundkreds til ”Hey Jude” og vi skulle alle synge med, det var betingelsen. Det havde sin gode grund, brudeparret skulle nemlig hyldes. Brudeparret kom ind i midten og vi sang alle med på afslutningen af denne fine sang.

Dette er et pragtfuldt eksempel på en livlig og festlig bryllupsreception. Sådan kan det gøres, sådan kan man starte en bryllupsfest op og sådan vil jeg nok også gøre når jeg skal giftes. Et bryllup skal være festligt og hvorfor skal man vente med at feste og danse til alle er så trætte at de dårligt kan stå op? Det bestemmer man selv, heldigvis. Nu har nogen vist os vejen.

I øvrigt vil jeg da lige nævne, at den ene af Beatles-drengene også spiller klassisk guitar. Jeg har hørt ham spille både koncert, men også som stemningsskabende dinnermusik. Det er en helt igennem fremragende oplevelse, som jeg kan anbefale på det varmeste. Han spiller et blandet repertoire af evergreens, klassiske highlights, pop/rock, filmtemaer etc.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *